|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pfff, zar ovo moze?
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
E svashta...
![]() Submasteru sa foruma je otpao kuler sa grafichke i pao na zvuchnu (m audio audiophile) i sje*o je... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]()
totalni bedak, ima da gasim kompove!
Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
pa kad je "pravisa" PC...svasta tu moze da se desi!! ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Nije to problem buraz vec sto se komponente kupuju "na kilo" bukvalnooo
![]() Xao Jong Ming (prodavac): Gosn Petrovic San, ako uzmete 250 kila procesora, dobijete 25 kila matichnih plocha sa 70 % popus' Petrovic computers: Moze, ali onda i 50 kila hardova gratis ako uzmem i 76 kila memorija, onih sto vam stoje napolju pokrivene ciradom. Xao Jong Ming: Moze, samo ako shiping bude o vashem troshku. Petrovic computers: Odgovara, imate li nekog brodoprevoznika koji bi se uklopio u budzet od 65 dolara? Xao Jong Ming: Naravno, moj sestric Yin Chon Feng Shui iduce nedelje prevozi riblje glave u Evropu pa se moze i vas tovar spakovati ispod gajbi sa ribom... Ne brinite, bice spakovani u aluminijumsku foliju i prekriveni shatorskim krilom (zbog eventualne bure koja ume da dune)... ![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 15-05-2009 at 11:23 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Ali sad bez ?ale, ne kapiram ni za?to ljudi ne gase računare kad izlaze iz kuće? Ja sam pak tolika pi..a da gasim ma?inu kad grmi. Već mi je jedan (dialup) modem riknuo od groma, pa sam istripovao da to ima veze sa tim ?to mi telefonska ?ica ide sa bandere ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ja ga ne gasim po "par dana" takodje, a kad zagrmi onda popijem rakijicu i nadam se da nece "grom u koprive"... ![]() Budimo realni: pad kvaliteta izrade skoro svega na svetu u proteklih 5 godina je pao za 50 %, a pitanje je dokle to moze da ide nadole... Ja sam imao tu srecu da mi je burazer "mag za sklopit kompjuktor" pa nikada nisam imao problema hardverske prirode (pu pu djavole valjda ne chitash ovo)... Gosn. Diviner o ovome moze da napishe doktorsku disertaciju... O kvalitetu komponenti koje koshtaju puno para a svaka treca kao nesto valja (iz iste serije naravno)... Kontrola kvaliteta je "strana rech" ili izumrli dinosaurus koji postoji jos samo u setnom secanju ljudi koji znaju kakve su sprave bile "dok je bog hodao po zemlji" i to je zalosna chinjenica koju moramo da prihvatimo... ![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 15-05-2009 at 11:24 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
E znachi znao sam znao sam znao sam
![]() ![]() ![]() 15 minuta posle posta gore mi se mashina upucala i sad ne vidi drugi hard koji nije sistemski ![]() ![]() ![]() E kao da sam znao da ce se nesto desiti ![]() ![]() ![]() jebem ti kompjutere ko ih izmisli |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
banned
|
![]()
silikone, menjaj nadimak, vidis da taj silikon nista ne valja... ostavi samo sili... ili kon...
![]() Sa kompjuterom nema problema samo kad je ugashen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
par reci... | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 26 | 23-08-2009 08:45 AM |
Perune reci nam nešto više o OPEN LABS Neko | Geronimo | Computer Hardware | 18 | 14-04-2009 10:54 PM |