|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Ali sad bez ?ale, ne kapiram ni za?to ljudi ne gase računare kad izlaze iz kuće? Ja sam pak tolika pi..a da gasim ma?inu kad grmi. Već mi je jedan (dialup) modem riknuo od groma, pa sam istripovao da to ima veze sa tim ?to mi telefonska ?ica ide sa bandere ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ja ga ne gasim po "par dana" takodje, a kad zagrmi onda popijem rakijicu i nadam se da nece "grom u koprive"... ![]() Budimo realni: pad kvaliteta izrade skoro svega na svetu u proteklih 5 godina je pao za 50 %, a pitanje je dokle to moze da ide nadole... Ja sam imao tu srecu da mi je burazer "mag za sklopit kompjuktor" pa nikada nisam imao problema hardverske prirode (pu pu djavole valjda ne chitash ovo)... Gosn. Diviner o ovome moze da napishe doktorsku disertaciju... O kvalitetu komponenti koje koshtaju puno para a svaka treca kao nesto valja (iz iste serije naravno)... Kontrola kvaliteta je "strana rech" ili izumrli dinosaurus koji postoji jos samo u setnom secanju ljudi koji znaju kakve su sprave bile "dok je bog hodao po zemlji" i to je zalosna chinjenica koju moramo da prihvatimo... ![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 15-05-2009 at 11:24 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
E znachi znao sam znao sam znao sam
![]() ![]() ![]() 15 minuta posle posta gore mi se mashina upucala i sad ne vidi drugi hard koji nije sistemski ![]() ![]() ![]() E kao da sam znao da ce se nesto desiti ![]() ![]() ![]() jebem ti kompjutere ko ih izmisli |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
silikone, menjaj nadimak, vidis da taj silikon nista ne valja... ostavi samo sili... ili kon...
![]() Sa kompjuterom nema problema samo kad je ugashen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ako tako pogleda? na stvari - za?to bi neko pravio uktramegadeluks DVD rezač sa do?ivotnom garancijom kad će? ga i ovako i onako uskoro baciti? Ista stvar sa napajanjima, matičnim pločama, čime god... ?ta god da ti rikne, neće? kupiti to isto nego ne?to savremenije, a sticajem okolnosti firma čiji ti je deo upravo riknuo nudi novu tehnologiju po suuuuper povoljnoj ceni ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ja racunar nisam ugasio jedno 6 meseci. Ako se zapali zalicu ga kantom vode. A ako nisam tu kada se zapali, neka zalivaju komsije!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
ja ga ne gasim po par meseci, i napajanje mi pre neki dan sprzilo SVE, morao sam da zamenim sve, jel ovo neki bad moon pa svi u havariji il mi se cini????
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Desavale su se slicne stvari i sa "factory built" masinama, pun je internet raznih class action tuzbi itd. Evo npr. famozni Apple: http://gadgetblips.dailyradar.com/st...er_fire_prone/
Da ne pocinjemo o samozapaljivim automobilima itd... Sve to ide uz risk management http://en.wikipedia.org/wiki/Risk_management
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
par reci... | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 26 | 23-08-2009 08:45 AM |
Perune reci nam nešto više o OPEN LABS Neko | Geronimo | Computer Hardware | 18 | 14-04-2009 10:54 PM |