|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
pa eto postovano drustvo proslo je mjesec dana naseg druzenja ( a stara Rumska izreka kaze svakog gosta mjesec dana dosta) u kojem sam doista uzivao..ne znam kako vi
![]() ![]() nadam se da ste imali sta korisnoga naci u ovim mojim litanijama i ovo ne znaci moj totalni fade out sa foruma..samo sa ovog mog dijela koji je moram priznati i obveza..i usput ispricavam se ako su kakva pitanja ostala neodgovorena...naime iduci mjesec mi je prepun obaveza prvenstveno jer 02.06.2009 (Utorak ). imam veliku promociju u klubu Aquarius na zagrebackom jezeru Jarun ! Bit ce to promocija moje etikete Denyken Music i proslava 20 godina mog umjetnickog rada( kako ovo zvuci ![]() jos jednom sve vas lijepo pozdravljam i zahvaljujem na ugodnom druzenju i zelim vam masu uspjesnih projekata! Vas Denyken enter fade out.... ![]()
#2 |
MAO
|
![]()
nisi čuo? Fadeoutovi nisu više u modi
![]() ![]() živ nam bio i hvala ti puno na svemu (a ima toga!) |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]() Eto, bilo je odlicno dok je trajalo
![]() Al kao sto Marko rece, fadeout nije "u trendu" danas , tako da, ovo valjda ne moram explicitno da navodim, kada god imas vremena a ti nas posjeti i podjeli sa nama koju pametnu ![]() Sve najbolje... Mihajlo |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam toliko sa u?ivanjem čitao tvoje postove. Neke stvari su mi poprilično jasnije...
Drago mi je ?to bar nije totalan out, kako ka?e?. Pozdrav, ?iv bio! ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
It was a pleasure!
Hvala za vreme, i u pravu si..jeste obaveza malo... pozdrav ![]()
#6 |
Pro Member
|
![]()
Svaka cast i nemoj sad da nestanes sa foruma
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
maximum respect Denisu !!!
zaista ne znam da je ikad neko ovako iskreno pisao i odgovarao na postove, a mi ih sa jos vecim merakom citali...rijetkost je fakat danas vidjeti da neko nesebicno i u potpunosti dijeli znanje i iskustvo sa mladjim kolegama... da nisam u sarajevu platio bih termin u tvom studiu, ne da snimam i sviram, nego da sjedim, gledam i ucim ![]() hvala Denisu... |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Mnogo korisnih saveta je bilo ( i ostalo )
![]() Ziveli !!! |
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Hvala ti na svemu!
![]() Mozda se vidimo u aquariusu u utorak. Ne znam jos hocu li sigurno doci jer mozda otputujem to jutro, ali ako budem u zg onda cu navratiti!
#10 |
Member
|
![]()
Hvala, hvala, hvala.....
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lagani sample player | Danny Lou | Audio Software | 10 | 05-03-2009 07:11 AM |
Fade - wish | sinisake | Promocija radova | 0 | 07-02-2009 11:36 AM |
Fade in fade out Pro Tools? | goran ns | Audio Software | 3 | 30-11-2008 12:59 AM |
lagani gitarski instrumental | nenad | Promocija radova | 9 | 16-12-2006 01:14 PM |
Fade novotarija | Igor | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 10-05-2005 01:05 PM |