Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Zahvaljujem na druzenju i lagani fade out... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=27406)

Denyken 29-04-2009 09:32 AM

Zahvaljujem na druzenju i lagani fade out...

pa eto postovano drustvo proslo je mjesec dana naseg druzenja ( a stara Rumska izreka kaze svakog gosta mjesec dana dosta) u kojem sam doista uzivao..ne znam kako vi :smile: " a vi kako te " :smile:)
nadam se da ste imali sta korisnoga naci u ovim mojim litanijama i ovo ne znaci moj totalni fade out sa foruma..samo sa ovog mog dijela koji je moram priznati i obveza..i usput ispricavam se ako su kakva pitanja ostala neodgovorena...naime iduci mjesec mi je prepun obaveza prvenstveno jer 02.06.2009 (Utorak ). imam veliku promociju u klubu Aquarius na zagrebackom jezeru Jarun !
Bit ce to promocija moje etikete Denyken Music i proslava 20 godina mog umjetnickog rada( kako ovo zvuci :smile:) ) ne trebam niti naglasavati DA STE SVI POZVANI..upad je besplatan tako da nije problem..svirat ce Tranzistori i Zbunjeni i predstavit cu svoj band Markiz ,a i Ibis..projekte koji izlaze na jesen..
jos jednom sve vas lijepo pozdravljam i zahvaljujem na ugodnom druzenju i zelim vam masu uspjesnih projekata!

Vas
Denyken

enter fade out....:)

Arthur 29-04-2009 10:44 AM

Re: Zahvaljujem na druzenju i lagani fade out...

nisi čuo? Fadeoutovi nisu više u modi :D sad je sve repetitivno :da:
živ nam bio i hvala ti puno na svemu (a ima toga!)

diviner 29-04-2009 11:36 AM

Eto, bilo je odlicno dok je trajalo :) ...

Al kao sto Marko rece, fadeout nije "u trendu" danas , tako da, ovo valjda ne moram explicitno da navodim, kada god imas vremena a ti nas posjeti i podjeli sa nama koju pametnu ;) ...

Sve najbolje...

Mihajlo

zlobisha 29-04-2009 12:08 PM

Ja sam toliko sa u?ivanjem čitao tvoje postove. Neke stvari su mi poprilično jasnije...
Drago mi je ?to bar nije totalan out, kako ka?e?. Pozdrav, ?iv bio! :)

DaBear 29-04-2009 07:01 PM

It was a pleasure!
Hvala za vreme, i u pravu si..jeste obaveza malo...

pozdrav:)

Danny Lou 29-04-2009 08:45 PM

Svaka cast i nemoj sad da nestanes sa foruma :grin: puno srece sa label-om i sve najbolje!

nesho 29-04-2009 10:02 PM

maximum respect Denisu !!!
zaista ne znam da je ikad neko ovako iskreno pisao i odgovarao na postove, a mi ih sa jos vecim merakom citali...rijetkost je fakat danas vidjeti da neko nesebicno i u potpunosti dijeli znanje i iskustvo sa mladjim kolegama...

da nisam u sarajevu platio bih termin u tvom studiu, ne da snimam i sviram, nego da sjedim, gledam i ucim :grin:

hvala Denisu...

nenad 29-04-2009 10:57 PM

Mnogo korisnih saveta je bilo ( i ostalo ) :wink:, za procitati za vreme tvog "gostovanja" na forumu.

Ziveli !!!

Shot 30-04-2009 02:56 AM

Hvala ti na svemu!
:trchi:

Mozda se vidimo u aquariusu u utorak. Ne znam jos hocu li sigurno doci jer mozda otputujem to jutro, ali ako budem u zg onda cu navratiti!

:ole:

dadson 30-04-2009 07:52 AM

Hvala, hvala, hvala.....
:wave:

All times are GMT +1. The time now is 12:27 AM.