![]() |
Zahvaljujem na druzenju i lagani fade out...
pa eto postovano drustvo proslo je mjesec dana naseg druzenja ( a stara Rumska izreka kaze svakog gosta mjesec dana dosta) u kojem sam doista uzivao..ne znam kako vi :smile: " a vi kako te " :smile:)
nadam se da ste imali sta korisnoga naci u ovim mojim litanijama i ovo ne znaci moj totalni fade out sa foruma..samo sa ovog mog dijela koji je moram priznati i obveza..i usput ispricavam se ako su kakva pitanja ostala neodgovorena...naime iduci mjesec mi je prepun obaveza prvenstveno jer 02.06.2009 (Utorak ). imam veliku promociju u klubu Aquarius na zagrebackom jezeru Jarun ! Bit ce to promocija moje etikete Denyken Music i proslava 20 godina mog umjetnickog rada( kako ovo zvuci :smile:) ) ne trebam niti naglasavati DA STE SVI POZVANI..upad je besplatan tako da nije problem..svirat ce Tranzistori i Zbunjeni i predstavit cu svoj band Markiz ,a i Ibis..projekte koji izlaze na jesen.. jos jednom sve vas lijepo pozdravljam i zahvaljujem na ugodnom druzenju i zelim vam masu uspjesnih projekata! Vas Denyken enter fade out....:) |
Re: Zahvaljujem na druzenju i lagani fade out...
nisi čuo? Fadeoutovi nisu više u modi :D sad je sve repetitivno :da:
živ nam bio i hvala ti puno na svemu (a ima toga!) |
Eto, bilo je odlicno dok je trajalo :) ... Al kao sto Marko rece, fadeout nije "u trendu" danas , tako da, ovo valjda ne moram explicitno da navodim, kada god imas vremena a ti nas posjeti i podjeli sa nama koju pametnu ;) ... Sve najbolje... Mihajlo |
Ja sam toliko sa u?ivanjem čitao tvoje postove. Neke stvari su mi poprilično jasnije...
Drago mi je ?to bar nije totalan out, kako ka?e?. Pozdrav, ?iv bio! :) |
It was a pleasure!
Hvala za vreme, i u pravu si..jeste obaveza malo... pozdrav:) |
Svaka cast i nemoj sad da nestanes sa foruma :grin: puno srece sa label-om i sve najbolje!
|
maximum respect Denisu !!!
zaista ne znam da je ikad neko ovako iskreno pisao i odgovarao na postove, a mi ih sa jos vecim merakom citali...rijetkost je fakat danas vidjeti da neko nesebicno i u potpunosti dijeli znanje i iskustvo sa mladjim kolegama... da nisam u sarajevu platio bih termin u tvom studiu, ne da snimam i sviram, nego da sjedim, gledam i ucim :grin: hvala Denisu... |
Mnogo korisnih saveta je bilo ( i ostalo ) :wink:, za procitati za vreme tvog "gostovanja" na forumu.
Ziveli !!! |
Hvala ti na svemu!
:trchi: Mozda se vidimo u aquariusu u utorak. Ne znam jos hocu li sigurno doci jer mozda otputujem to jutro, ali ako budem u zg onda cu navratiti! :ole: |
Hvala, hvala, hvala.....
:wave: |
All times are GMT +1. The time now is 12:27 AM. |