|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
SuperModerator
|
![]()
Elem,
evo zavrsih i meni mnogo drag materijal. Snimljeno za jedno vece negde u septembru, od 22-05h ![]() Izlazi za koji dan u shopove. Kvintet Jazzsence su: Branko Markovic, Ivan Aleksijevic, Petar Radmilovic, Vladimir Krnetic, Ljuba Paunic. Sve je snimljeno kod mene u lounge-u ispred rezije, lepa sobica od nekih 50m2... Malo zvoni plafon od gipsa, ali namerno nisam hteo da trekujem bubanj u gluvoj sobi, da malo zamirise na old bebop style... ...Nista EQ, osim malo na masterbuss-u, raw session u fatso, weiss.... ...pa ko hoce da slusa jazz, nek izvoli , i naravno, baci koji comment ![]() enjoy Three Months Later Andrea Morning Coffee |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Daj malo tech info a .....
Sta je islo u line , a sta si snimao na mic ove .... ( posto je sve u istom prostoru ) I sta je korisceno za klavir ? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SuperModerator
|
![]()
a, ok, evo:
Bubanj Yamaha Recording Custom, ali manji promeri, plus jos par dobosa (ludwigs), mic setup manje vise standard, stereo pzm room za sve, sax solidtube, truba C414, kontrabas U87, klavir XLR out, Roland RD700sx sa prosirenjima. Malo overall TC6000 reva, i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Na Hi Fi mi generalno zvuci sasvim ok , lepo i slegnuto ( to je kod mene dobra stvar ... u smislu da nista ne strci ) . Malo me bubnjevi zbunjuju .... ali o tome tek kad cujem na monitorima ![]() A to sto je za 7 sati ? Pa da su snimali vise , samo bi se smorili ![]() Si tjapio neku fotku ??? P.S. Muziku necu da komentarisem ..... to je zaista prozbiljna ekipa ![]() Pozdrav Last edited by Max; 04-02-2009 at 01:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
...a za one koji ne znaju, evo jedna not-so-frishka fotka ekipe, cisto da skontaju s kim sam imao posla ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Genijalno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jel ovo 960l na pultu,pored case sa pivom...
![]() p.s.edit za bukvaliste:salim se! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
u sushtini svidja mi se ovakav jazz..
e sad, u three months bih zavukao chinele josh malo u pozadinu.. bar u mirnijem delu.. mozda bih klavir josh malo izvukao ka prvom planu.. bubnjevi su mi definitivno preglasni.. ostalo sve ok.. mada voleo bih da chujem malo vishe tog kontrabasa na srednje visokim.. al i ovako je skroz kul.. andrea.. hehe.. skroz mi se svidja stvar.. chiji je beshe original? shto se trube tiche (truba je valjda, zar ne?) ![]() ![]() morning kofi: nemam nikakve zamerke.. skroz mi se svidja.. podseca me na neki clifford brown - stardust fazon.. e ovakve mellow brassove volim.. ![]() pozdrav i keep up the good work.. ja cu ti uvek naci zamerku.. nishta ovde nije toliko kritichno.. al eto, chisto ja moram da ser*ndam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
prva liga....thumbs up!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
bas zdravo zvuci snimak...! bubanj super...
Za "one take, live" super!! U drugoj pesmi onaj cowbell razbija...ali to je jedino sto mi je zasmetalo.
![]() |
Tags |
bitch, buzge, hammer, jazz, res media |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Make Windows 7 and Vista 32-bit (x86) Support More Than 4GB Memory | branoy | Audio Software | 16 | 15-10-2009 03:41 AM |
-=How to make a noise=- | ProkDu | Tutorijali | 16 | 15-03-2005 02:41 AM |