Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   JAZZSENCE - New Moments Make Sense (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26156)

Bitch 04-02-2009 01:01 PM

JAZZSENCE - New Moments Make Sense

Elem,
evo zavrsih i meni mnogo drag materijal. Snimljeno za jedno vece negde u septembru, od 22-05h :D Uglavnom prvi tejkovi, po koji drugi... Nisam hteo da ga zbrzam nego sam ostavio malo da odlezi, pa sam ga sad spakovao.
Izlazi za koji dan u shopove.

Kvintet Jazzsence su: Branko Markovic, Ivan Aleksijevic, Petar Radmilovic, Vladimir Krnetic, Ljuba Paunic.

Sve je snimljeno kod mene u lounge-u ispred rezije, lepa sobica od nekih 50m2... Malo zvoni plafon od gipsa, ali namerno nisam hteo da trekujem bubanj u gluvoj sobi, da malo zamirise na old bebop style...
...Nista EQ, osim malo na masterbuss-u, raw session u fatso, weiss....
...pa ko hoce da slusa jazz, nek izvoli , i naravno, baci koji comment :wink:

enjoy

Three Months Later
Andrea
Morning Coffee

Max 04-02-2009 01:13 PM

Re: JAZZSENCE - New Moments Make Sense

Daj malo tech info a .....

Sta je islo u line , a sta si snimao na mic ove .... ( posto je sve u istom prostoru )

I sta je korisceno za klavir ?

Pozdrav

Bitch 04-02-2009 01:20 PM

a, ok, evo:

Bubanj Yamaha Recording Custom, ali manji promeri, plus jos par dobosa (ludwigs), mic setup manje vise standard, stereo pzm room za sve, sax solidtube, truba C414, kontrabas U87, klavir XLR out, Roland RD700sx sa prosirenjima. Malo overall TC6000 reva, i to je to...

Max 04-02-2009 01:24 PM

Quote:

Originally Posted by Bitch (Post 234025)
a, ok, evo:

Bubanj Yamaha Recording Custom, ali manji promeri, plus jos par dobosa (ludwigs), mic setup manje vise standard, stereo pzm room za sve, sax solidtube, truba C414, kontrabas U87, klavir XLR out, Roland RD700sx sa prosirenjima. Malo overall TC6000 reva, i to je to...

Sad sam skinuo , pa cu da poslusam na monitorima ...... pa javljam misljenje ....

Na Hi Fi mi generalno zvuci sasvim ok , lepo i slegnuto ( to je kod mene dobra stvar ... u smislu da nista ne strci ) . Malo me bubnjevi zbunjuju .... ali o tome tek kad cujem na monitorima :)

A to sto je za 7 sati ? Pa da su snimali vise , samo bi se smorili :D

Si tjapio neku fotku ???

P.S. Muziku necu da komentarisem ..... to je zaista prozbiljna ekipa ;)

Pozdrav

Bitch 04-02-2009 01:33 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 234026)
Sad sam skinuo , pa cu da poslusam na monitorima ...... pa javljam misljenje ....

Na Hi Fi mi generalno zvuci sasvim ok , lepo i slegnuto ( to je kod mene dobra stvar ... u smislu da nista ne strci ) . Malo me bubnjevi zbunjuju .... ali o tome tek kad cujem na monitorima :)

A to sto je za 7 sati ? Pa da su snimali vise , samo bi se smorili :D

Si tjapio neku fotku ???

Pozdrav

nazalost nisam, bio sam u kablovima ceo taj dan posto sam sve morao da preselim do te sobe, ali branko je nesto fotkao, videcu s njim da mi mozda nesto izmejlira....

...a za one koji ne znaju, evo jedna not-so-frishka fotka ekipe, cisto da skontaju s kim sam imao posla :D

http://img516.imageshack.us/img516/5...00fbc2ejm3.jpg

MarkoX50 04-02-2009 01:33 PM

Genijalno 8-)

zmaj 04-02-2009 01:54 PM

Jel ovo 960l na pultu,pored case sa pivom...:D

p.s.edit za bukvaliste:salim se!:wink:

HeatMan 04-02-2009 02:30 PM

u sushtini svidja mi se ovakav jazz..

e sad, u three months bih zavukao chinele josh malo u pozadinu.. bar u mirnijem delu.. mozda bih klavir josh malo izvukao ka prvom planu.. bubnjevi su mi definitivno preglasni.. ostalo sve ok.. mada voleo bih da chujem malo vishe tog kontrabasa na srednje visokim.. al i ovako je skroz kul..

andrea.. hehe.. skroz mi se svidja stvar.. chiji je beshe original? shto se trube tiche (truba je valjda, zar ne?) :) volim ili prshtavi brass ili neki potpuno mellow sound.. da bude topao.. ovo mi je neshto izmedju.. klavir odlichan.. bubnjevi na mestu skroz za ovakvu pjesmu.. jedino mislim da im nije trebalo ono "volish me josh".. al dobro.. njihova stvar.. :)

morning kofi: nemam nikakve zamerke.. skroz mi se svidja.. podseca me na neki clifford brown - stardust fazon.. e ovakve mellow brassove volim.. :)

pozdrav i keep up the good work.. ja cu ti uvek naci zamerku.. nishta ovde nije toliko kritichno.. al eto, chisto ja moram da ser*ndam..

balthazaar 04-02-2009 05:40 PM

prva liga....thumbs up!

DaBear 04-02-2009 06:27 PM

bas zdravo zvuci snimak...! bubanj super...
Za "one take, live" super!! U drugoj pesmi onaj cowbell razbija...ali to je jedino sto mi je zasmetalo.

All times are GMT +1. The time now is 04:10 PM.