|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pitanje glasi...
Imam se5600 koji ima svoje napajanje i kabel izmedju mikrofona i napajanja (5m) mi je sumnjiv (nesto kinesko). Ja ih dao da mi se napravi ta konekcija ali sa Mogami kabelom i Neutrik konektorima... Ima li svrhe to raditi?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
naravno da ima svrhe to napraviti..... samo ?to tebi treba 7 ?ilni kabel (vjerojatnije 6 ?ila i shield, letimično sam pogledao o kakvom je mikrofonu riječ).... probaj se raspitati mo?e li se takav kabel nabaviti kod tebe.... 7 pinski XLR nije problem... to se naruči ako nikako drugačije, iz Njemačke, dođe za tjedan-dva i zalemi se..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ima jedna radnja u Beogradu u cebtru grada na Slaviji ..verovatno ljudi koji su iz Beograda znaju za tu radnju (da je ne imenujem zbog reklame) i tamo sam se rasppitao dal bi moglo da se napravi.
Kazu da bi mogli to da naprave tako da nije problem gde? ..vec ono sto sam pitao..ima li smisla? Kazem to zato sto je gazda radnje poceo da mi prica kako zbog duzine to nece bas praviti neku razliku itd... Hvala ELEKTROIVO na odgovoru to cu sigurno onda da uradim. ![]() Jos nesto... Ako neko zna gde bi to moglo u Beogradu jos da se uradi nek baci na PM neku adresu ili telefon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Licno mislim da informacija o radnji koja moze napraviti nekakav kabl moze biti korisna svima...
pozdrav bogi
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
radnja se zove Akustik i nalazi se preko puta osnovne skole Vladislav Ribnikar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
kada pričamo o dužini kabela, jako je bitno koji češ kabel odabrati..... različiti kabeli jednostavno drugačije "zvuče"..... tri kabela za koje ti mogu tvrditi iz iskustva da su bolji , ali stvarno znatno bolji od ostatka su Mogami, GAC i Belden....... većina ljudi preferira Mogami....... tako da možeš slobodno onom čovjeku koji ti je rekao suprotno upozoriti da ima rupe u znanju i/ili iskustvu... to če ti BOGGY potvrditi..... on je puno iskusniji od mene..... čovjek ipak ima više staža nego ja godina
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
MOGAMI!!!
(Moze i GAC, ali nije svejedno koji....
![]() |
#8 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Činč na balansirani kabel? | lazyman | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 12-09-2008 08:03 PM |
Napajanja i UPS-evi... | korenjak | Computer Hardware | 3 | 20-03-2008 06:01 PM |