|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Drugari evo jednog korisnog clanka za sve nas i to na srpskom....
Ovde mozete procitati sve o napajanjima za racunar i napraviti pravi izbor... http://www.sk.co.yu/forum/showthread...ight=napajanja korenjak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Jel iso iko na sajt Jonny gurua?
Sta kazete? Meni je razbio sve iluzije Covek je tata za PSU ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
bacio sam oko na sajt o napajanjima.tek mi sada nista nije jasno.premnogo modela,specifikacija,za i protiv.sajt je dobar ali ce mi trebati 2 zivota da ga iscitam.mislio sam do sada da je chieftec tata(koji i sam posedujem)ali medju kvalitetnim napajanjima skoro da ga i ne pominju.jedini chieftec koji nesto valja kako kazu na ovim sajtovima je turbo serija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Citajte prvo ovaj clanak na srpskom sa sveta kompjutera jer je on sazeo iskustva jony gurua.....
Ako odete na sajt Jonny Gurua tamo postoje njegove preporuke Recimo iznenadio sam se kad sam na mom napajanju vido nalepnicu na kojoj pise ''preporuka Jonny Guru''... Tako da izgleda da ga bas postuju cim stavljaju njegove preporuke na proizvode... bla bla pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kabel od mikrofona do mik. napajanja... | bezsmisla | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 17-12-2008 07:21 PM |