|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
u pitanju je prvi midi kontroler koji nabavljam a dvoumim se izmedju m-audio keystation 61 i m-audio oxygen 49.
kontroler bi bio povezan sa kompom, pre svega koristim fl studio od programa a radim dance/trance muziku... sta bi bio bolji izbor s obzirom da razlika u ceni nije velika? keystation je 16 150 din a oxygen 14 500... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
To oko kontrolera je sve individualna stvar...
Ocenjujes kvalitet izrade, dirke, broj kontrolera i osecaj pod prstima... Drugim recima, dok ne vidis i ne probas tesko da ces znati ![]() Meni su recimo bolje dirke na Behringeru nego na Oxygenu pa i kvalitet izrade. Najvise u tom cenovnom rangu bi ti preporucio Emu XBoard49 a ako imas srece i 61... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mod?rateur analogue
|
![]()
jedine dirke koje mi nesto vrijede su na novationima.. ostalo je presmjesno koliko je jeftino.. bio sam neki dan u artistu probao jedno 6 modela.. emu, maudio ovo ono.. sve groblje tipke.. a najgori je onaj axiom. kao imaju klavirski oblik.. a touch mu je ko da si kupio igracku na sajmu .. onu u koloru za malu djecu.. koja prevara..
CME isto nije los sto se tipaka tice.. moze se za manje para naci stari rabljeni Novation Remote. ako je ovaj SL malo skup. makar moram rec, stvarno su ga dobro napravili. odskace kvalitetom, i kucista i svega ostalog. i CME kao drugi. samo je malo velik. sve ostalo je jeftina plastika. nedavno je neki kolega postao sliku iz studija na vse, bas mi dobro izgleda taj SL: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Uzmi oxygen, ima dodatne midi kontrolere a u tom rangu sumnjam da ima neke bitnije razlike u tipkama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Da , jedino Novation Remote odskace ali on kosta...
Mada ne treba cepidlaciti, nije da svi dajemo na legalan softver i ostalo - bolje se stisnuti pa uzeti nesto redovnije sa puno kontrola i kvalitetnom izradom . Meni bi recimo onaj 37SL bio idealan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() imam ga dvije godine i prezadovoljan sam
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
nabavio sam behringer umx61.... i imam problem,prikacio sam ga preko usb i sljaka ok na fl studiju osim polovine glavne oktave... resenje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Emu x-board. Bolja tipka od Novationa. Predivni aftertouch osjecaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Jako dobar kontroler za 200 EUR i kvalitetnije mi deluje od slicnih M-audio , Behringer ... Cak sam ga kupio a da ga nisam ni video , ni probao . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |