Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 14-08-2008, 03:18 PM   #1
Strikan
Junior Member

Default Sviranje MIDI filova koristeći samplove - ISKUSTVA

Htio bih prilikom reprodukcije MIDI fileova koristiti samplove.

Ima li netko prijedlog koji SW to mo?e odraditi (govorimo isključivo o PC aplikaciji)
Strikan is offline   Reply With Quote
Old 14-08-2008, 03:32 PM   #2
master29
Banned

Default Re: Sviranje MIDI filova koristeći samplove - ISKUSTVA

Quote:
Originally Posted by Strikan View Post
Htio bih prilikom reprodukcije MIDI fileova koristiti samplove.

Ima li netko prijedlog koji SW to mo?e odraditi (govorimo isključivo o PC aplikaciji)

Imam ja predlog,da naucis da sviras a ne da gledas kako ces ta sranja pretvoriti jos u veca sranja.sorry ali vas je previse koji gurate diskete jos trazite da vam neko pomogne u prevari......Nadji nekog profesora i na ucenje,pozz
master29 is offline   Reply With Quote
Old 14-08-2008, 03:33 PM   #3
master29
Banned

Usput,evo ti pravo mesto za tvoje potrebe

http://www.yumidi.com
Old 19-08-2008, 08:11 AM   #4
Strikan
Junior Member

Puno ti hvala na odgovoru, ali ja bih volio da mi ipak netko odgovori tko ima imalo mozga u svojoj glavi.
Strikan is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2008, 03:54 PM   #5
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Puno ti hvala na odgovoru, ali ja bih volio da mi ipak netko odgovori tko ima imalo mozga u svojoj glavi.
Ne znam da li na ovom forumu sve skupa mozemo jedan mozak da sastavimo, tako da slaba vajda

Old 19-08-2008, 05:01 PM   #6
master29
Banned

Quote:
Pa sto ne koristis mozak nego guras fajlove u aranzer ko retard....lepo si rekao,a izgleda da ga ti nemas cak ni malo cim ne znas da sviras pa se bavis prevarom...po meni.....Sve mi je u muzici ok,ali to guranje ko kad baba gurne zube u vilicu da bi mogla da zvace mi je katastrofa.....mnogo ce ti ljudi na ovom forumu odgovoriti slicno,jer se uglavnom bave muzikom a ne prevarom....dao sam ti link pa ga retardirano iskoristi..Klikni na njega ko na sledeci midi files koji budes pustio...pozz
Old 19-08-2008, 06:38 PM   #7
kejkz
banned

eeee, dosta.

Na ovom delu foruma niko ne moze prozivati nikog, pa makar bio ratni zlocinac. Dakle, ako nekog zelite prozivati iz bilo kojih razloga, licne ili opste prirode, prozivajte mene. A ako nastavite ovako, popicete jedan lepi ban, pa se razmislite.

to vazi za master29 i za Strikana, podjednako. A i za ostale, koji se ukljuce. Sem za offa, on je fin decko.

PS da ste imali mozga, ne bi se bavili muzikom.
kejkz is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2008, 07:15 PM   #8
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

@ KEJKZ - E stvarno kakav si to chovek, ne mogu ljudi ni da se vredjaju k'o svet od tebe. Vec duze vreme zelim da ti kazem da svako sochno vredjanje TI PREKIDAS i uskracujesh ljudim to malo zadovoljstva da se istresu jedni na druge... Treba te biti sramota, a kad smo vec kod toga, nisi bas neki poznavaoc tih tema na kojima si moderator, znas malo oko tih asio drajvera i tako to i to je to... A predstavljas se za nekog majstora koji resava probleme i testira kojekakve kompjutere, i kao imas MAC sa novim OSX-om, mosh misliti kao da je to nesto bitno... I krivo mi je sto sam ti onda kad si bio kod mene u gostima uopste i skuvao tu kafu i taj sok (mada se ne secam da sam te njime ponudio) i sto te nisam sa vrata oterao kuci... Treba te biti sram svog miroljubivog i kulurnog karaktera, el ti jasno
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2008, 07:20 PM   #9
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by kejkz View Post
eeee, dosta.

Na ovom delu foruma niko ne moze prozivati nikog, pa makar bio ratni zlocinac. Dakle, ako nekog zelite prozivati iz bilo kojih razloga, licne ili opste prirode, prozivajte mene. A ako nastavite ovako, popicete jedan lepi ban, pa se razmislite.

to vazi za master29 i za Strikana, podjednako. A i za ostale, koji se ukljuce. Sem za offa, on je fin decko.

PS da ste imali mozga, ne bi se bavili muzikom.
Potpisujem sve iznad...i jako me rastu?i kad se maknemo od teme cijelog foruma...i kad malo samodopadno odgovaramo na neka pitanja..nekad nije bilo tako..dapače primjer mnogim forumima sa različitim temama(ne samo audio) o toleranciji i razumjevanju svakog..

Po meni pitanje ko pitanje..i sam sam mnogo puta bljuznuo glupost.
Upitao bih gosp. Master29 dali on zna da samplira midi file i čime to cini(koji soft..itd) ako zna...pa i on je to morao naučiti..od nekoga...!Molim bez uvrede..nije mi to namjera
Pozdrav!
Old 19-08-2008, 07:23 PM   #10
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Originally Posted by idvi View Post
Potpisujem sve iznad...i jako me rastuži kad se maknemo od teme cijelog foruma...i kad malo samodopadno odgovaramo na neka pitanja..nekad nije bilo tako..dapače primjer mnogim forumima sa različitim temama(ne samo audio) o toleranciji i razumjevanju svakog..

Po meni pitanje ko pitanje..i sam sam mnogo puta bljuznuo glupost.
Upitao bih gosp. Master29 dali on zna da samplira midi file i čime to cini(koji soft..itd) ako zna...pa i on je to morao naučiti..od nekoga...!Molim bez uvrede..nije mi to namjera
Pozdrav!
Stvarno, kakav je to rechnik Ja ovakvu nekulturu dugo ne videh na forumu
silicon science is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules