![]() |
Sviranje MIDI filova koristeći samplove - ISKUSTVA
Htio bih prilikom reprodukcije MIDI fileova koristiti samplove.
Ima li netko prijedlog koji SW to mo?e odraditi (govorimo isključivo o PC aplikaciji) |
Re: Sviranje MIDI filova koristeći samplove - ISKUSTVA
Quote:
Imam ja predlog,da naucis da sviras a ne da gledas kako ces ta sranja pretvoriti jos u veca sranja.sorry ali vas je previse koji gurate diskete jos trazite da vam neko pomogne u prevari......Nadji nekog profesora i na ucenje,pozz |
|
Puno ti hvala na odgovoru, ali ja bih volio da mi ipak netko odgovori tko ima imalo mozga u svojoj glavi.
|
Quote:
:mad: |
Quote:
|
eeee, dosta.
Na ovom delu foruma niko ne moze prozivati nikog, pa makar bio ratni zlocinac. Dakle, ako nekog zelite prozivati iz bilo kojih razloga, licne ili opste prirode, prozivajte mene. A ako nastavite ovako, popicete jedan lepi ban, pa se razmislite. to vazi za master29 i za Strikana, podjednako. A i za ostale, koji se ukljuce. Sem za offa, on je fin decko. PS da ste imali mozga, ne bi se bavili muzikom. |
@ KEJKZ - E stvarno kakav si to chovek, ne mogu ljudi ni da se vredjaju k'o svet od tebe. Vec duze vreme zelim da ti kazem da svako sochno vredjanje TI PREKIDAS i uskracujesh ljudim to malo zadovoljstva da se istresu jedni na druge... Treba te biti sramota, a kad smo vec kod toga, nisi bas neki poznavaoc tih tema na kojima si moderator, znas malo oko tih asio drajvera i tako to i to je to... A predstavljas se za nekog majstora koji resava probleme i testira kojekakve kompjutere, i kao imas MAC sa novim OSX-om, mosh misliti kao da je to nesto bitno... I krivo mi je sto sam ti onda kad si bio kod mene u gostima uopste i skuvao tu kafu i taj sok (mada se ne secam da sam te njime ponudio) i sto te nisam sa vrata oterao kuci... Treba te biti sram svog miroljubivog i kulurnog karaktera, el ti jasno:rotfl: :rotfl:
|
Quote:
Po meni pitanje ko pitanje..i sam sam mnogo puta bljuznuo glupost. Upitao bih gosp. Master29 dali on zna da samplira midi file i čime to cini(koji soft..itd) ako zna...pa i on je to morao naučiti..od nekoga...!Molim bez uvrede..nije mi to namjera:) Pozdrav! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:17 AM. |