|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Gde kupiti E-mu x board 61?
konacno sam ustekao 200 evra ali je ne mogu naci. ili neku drugu varijantu za iste pare. Last edited by moka; 26-07-2008 at 12:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
treba da ima u artistu!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Kao sto covek rece, trebalo bi da bude u Artistu. Oni rade Emu program, kod njih sam kupio karticu Emu 1212m. A pre nekoliko meseci sam se i sam nosio mislju da kupim ovaj master i tada je u Artistu bio onaj manji X Board (valjda dve i po oktave, ne znam koliko dirki ima) tako da oni sigurno rade ovaj program.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() Last edited by moka; 30-07-2008 at 06:49 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
inace u artistu nemaju ni m audio oxygen 61 (ni u ns.u ni u bg.u), a ni mitros trenutno nema oxygen 61.
ako neko zna gde se moze kupiti jedna od ove dve klavijature (ns ili bg) ili m audio evolution mk-461 (ako nije preko 250e) neka me uputi, zahvalan sam na pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam koliko ti je to bitno ali mislim da su na Oxygenu losije dirke nego na XBoard-u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Da, na Oxygeneu su dosta losije dirke nego na Xboardu .
Na Emu kontroleru imas i aftertouch koji jako dobro reaguje tako da ce ti i to mozda igrati ulogu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Mislim da za te pare mozes da uzmes neki CME, sigurno je bolji i od Ox i od Xboard-a.
Ali i tezi, i veci, ne znam za sta ti treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
uzeo sam oxygen 61
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Prvo pa muško
![]() http://www.hellas.rs/komponente/zvuc..._xboard_61.php Mislim i da je čak drastično jeftinije nego na drugim mestima. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Clavia considering additional run of the G2 Modular Expansion Board | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 10-04-2009 10:29 PM |
Invision Power Board... | Anonymous | Predlozi i sugestije | 4 | 13-03-2005 10:54 AM |