![]() |
Gde kupiti E-mu x board 61?
Gde kupiti E-mu x board 61?
konacno sam ustekao 200 evra ali je ne mogu naci. ili neku drugu varijantu za iste pare. |
Re: Gde kupiti E-mu x board 61?
treba da ima u artistu!!!
|
Kao sto covek rece, trebalo bi da bude u Artistu. Oni rade Emu program, kod njih sam kupio karticu Emu 1212m. A pre nekoliko meseci sam se i sam nosio mislju da kupim ovaj master i tada je u Artistu bio onaj manji X Board (valjda dve i po oktave, ne znam koliko dirki ima) tako da oni sigurno rade ovaj program.
|
Quote:
|
inace u artistu nemaju ni m audio oxygen 61 (ni u ns.u ni u bg.u), a ni mitros trenutno nema oxygen 61.
ako neko zna gde se moze kupiti jedna od ove dve klavijature (ns ili bg) ili m audio evolution mk-461 (ako nije preko 250e) neka me uputi, zahvalan sam na pomoci. |
Ne znam koliko ti je to bitno ali mislim da su na Oxygenu losije dirke nego na XBoard-u.
|
Da, na Oxygeneu su dosta losije dirke nego na Xboardu .
Na Emu kontroleru imas i aftertouch koji jako dobro reaguje tako da ce ti i to mozda igrati ulogu... |
Mislim da za te pare mozes da uzmes neki CME, sigurno je bolji i od Ox i od Xboard-a.
Ali i tezi, i veci, ne znam za sta ti treba... |
uzeo sam oxygen 61
|
Prvo pa muško :)
http://www.hellas.rs/komponente/zvuc..._xboard_61.php Mislim i da je čak drastično jeftinije nego na drugim mestima. |
All times are GMT +1. The time now is 09:49 PM. |