|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Jedno možda glupo pitanje, ali sad sam nešto u fazonu sređivanja radne atmosfere na svirci pa mi sinulo i to da pitam...
Da li koristite neke specijalne stolice za sedenje ili je ono... varijanta daj bilo kakvu kuhinjsku...? ![]() Posebno me zanima ako možete da preporučite neku stolicu za svirku, da je udobna ( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam odavno ocelavio, tako da mi se sede ne primecuju
![]() Ja koristim neku pravljenu stolicu (by euromusic), lik sa BAnjice koji pravi i stalke za zvucnike. Meni dgovara zato sto ja ne mogu da izdrzim celu svirku na nogama a ni na klasicnoj kuhinjsko-klavirskoj stolici. Ova je podesiva po visinu, a ja namestim na skoro 'barsku' visinu i onda kombinujem sa stajanjem
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ja retko praktikujem sedenje, ali u principu odgovara mi visina barske, kad se umorim, samo da odmorim bulju...
Ima u Stringeru Proelovih stolica, raznih varijanti, podesivih po visini, sa nekim preckama za noge, ili bez... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ja mislim da su cene od 30-60 evra, samo treba naci nekog ko ih radi ili dovozi u tvojoj okolini. Ja ima jednu rucni rad ( stalak za cinelu, daska a na njoj sundjer i eko kozom presvucena, ima tri visine podesavanje ) i imam jednu kupovnu to sam dobio u nekoj trampi, zapakovanu, pre 3 meseca i cena je bila 30 evra, iz muzickog centra u Osijeku je kupljena, isto ima podesavanje visine, kozna...
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Kakve su vam mogućnosti sklapanja tih stolica?
.. to mi je dosta bitan faktor, jer nikad nemam dve svirke za redom na istom mestu.. pa onda stalno vuci tamo vamo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Odes na Proel-ov sajt pa pogledas malo, mozda pronadjes nesto za sebe!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Momci, vi koji hoćete stolice, dobro pazite na kičmu i vratne pr?ljenove.
Ne valja ni stajati ni sjediti - pogotovu ako je jedna noga na volume pedali. To je moj usud, jer cijelu svirku provedem kao roda oslonjen na jednu nogu a druga je na papuči. A sada sam i ote?ao ![]() Ovo su dva zla i od njih sam izabrao stajanje jer sam i prvi vokal istovremeno (razumljivo je onda stajati). Pred sobom imati jednu klavijaturu i sjediti je super. Ali, ako imate dvije, tri, onda je sjedenje na polubarskim stolicama vrlo diskutabilno radi polo?aja klavijatura (najvi?a, srednja, najni?a, ...). Inače, stolica ima, kako dečki napisa?e i kupiti, a mo?e se i dosta jednostavno napraviti. Nadam se da nisam oti?ao u OT. PoZzzz. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Pitanje za majstore koji Reason-uju | InsaneEyes | Audio Software | 6 | 03-03-2009 08:43 AM |
pitanje za one koji stalno negde putuju | alavuk | Razno | 31 | 17-04-2007 07:54 PM |
Sajtovi za klavijaturiste | nestor | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 18-10-2006 02:36 PM |
Pitanje za one koji imaju vise komada UAD-a ili Powercore-a | Gianfranco | DSP forum | 38 | 24-09-2005 12:16 PM |