|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
Kad vec pomenuste iphone, sta postoji od alternativa u ovozemaljskom mobilnom svetu (oko 200e), a da nudi gorepomenutu mogucnost. Ortak mi se hvalio da sa svojom spravom moze da se zabode u neki hotspot kafe, kojih po bg vec sad ima pristojno, i da opizdi po skajpu za dz i ostalo. Sta vi kazete, koji modeli to omogucuju, posto na domacim sajtovima za mobilne telefone, uglavnom nema wifi kao kriterijum pretrazivanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam N80 i svrljam i po Rumskom dok pijem kafu, a vecina kafica po gradu ima WIfi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
cena ?200...to je 240 Eura.....sad je mega, ima 8GB, satelitsku navigaciju, G3, itd itd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Meni je frend prek jednog takvog strojcica registrirao domenu u americi dok smo pijuckali kavu na terasi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
@lacky, si pokusao skajpovati ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Ja sam si naručio N95 8GB i on ima tu mogćnost. Symbian aplikacija hvala bogu na tone.
Sa iPhone-om se nećeš usrećiti s obzirom da će software koji se instalira biti strogo kontroliran... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Nokia E61 + Fring , zakacim se na kucni AP (host spot kafica, svejedno) i pricam sa prijateljem u Slovackoj, Anitom u ZG itd itd...). Inace na toj istoj Nokiji imam i GPS navodjenje sa Garmin mapom gdje su ukucani svi znameniti objekti u BGu, pa cak i brojevi u ulicama, sve jednosmjerne, kruzni tokovi itd (sa srpskim jezikom za live navodjenje)... Volio bih vidjeti na iPhoneu ovako nesto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
e jbg, taj e61 svi hvale za voip, samo je meni ruzan i previse veliki.. ovaj n80 sto lacky ima, pise da nema u prodaji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Kad smo kod estetike, i meni je na prvi pogled izgledao budzasto, ali je to telefon koji radi posao (mogu da kucam na njemu maltene koliko brzo pricam), a jedno je posao, a drugo fenseraj :P ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|