Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   wifi voip? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23380)

Arthur 11-06-2008 12:16 PM

wifi voip?

Kad vec pomenuste iphone, sta postoji od alternativa u ovozemaljskom mobilnom svetu (oko 200e), a da nudi gorepomenutu mogucnost. Ortak mi se hvalio da sa svojom spravom moze da se zabode u neki hotspot kafe, kojih po bg vec sad ima pristojno, i da opizdi po skajpu za dz i ostalo. Sta vi kazete, koji modeli to omogucuju, posto na domacim sajtovima za mobilne telefone, uglavnom nema wifi kao kriterijum pretrazivanja.

LACKY 11-06-2008 12:57 PM

Re: wifi voip?

Ja imam N80 i svrljam i po Rumskom dok pijem kafu, a vecina kafica po gradu ima WIfi.

DaBear 11-06-2008 01:09 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 208013)
Kad vec pomenuste iphone, sta postoji od alternativa u ovozemaljskom mobilnom svetu (oko 200e), a da nudi gorepomenutu mogucnost. Ortak mi se hvalio da sa svojom spravom moze da se zabode u neki hotspot kafe, kojih po bg vec sad ima pristojno, i da opizdi po skajpu za dz i ostalo. Sta vi kazete, koji modeli to omogucuju, posto na domacim sajtovima za mobilne telefone, uglavnom nema wifi kao kriterijum pretrazivanja.

objavili su cenu novog iPhone-a....izl;azi 11 jula...
cena ?200...to je 240 Eura.....sad je mega, ima 8GB, satelitsku navigaciju, G3, itd itd...

Maiv 11-06-2008 01:44 PM

Meni je frend prek jednog takvog strojcica registrirao domenu u americi dok smo pijuckali kavu na terasi:shock:.

Arthur 12-06-2008 01:34 AM

@lacky, si pokusao skajpovati ?

Tomislav 12-06-2008 06:38 AM

Ja sam si naručio N95 8GB i on ima tu mogćnost. Symbian aplikacija hvala bogu na tone.

Sa iPhone-om se nećeš usrećiti s obzirom da će software koji se instalira biti strogo kontroliran...

Max 12-06-2008 09:26 AM

Quote:

Originally Posted by Tomislav (Post 208109)
Sa iPhone-om se neće? usrećiti s obzirom da će software koji se instalira biti strogo kontroliran...

Mislis , kao i do sada ? :rotfl: :rolleyes:

Pozdrav

Tomislav 12-06-2008 10:25 AM

Da... Ma meni je od samo početka iPhonea bilo jasno da će to bit bezvezni gadget za nekoga tko želi biti fensi.

Max 12-06-2008 11:08 AM

Quote:

Originally Posted by Tomislav (Post 208114)
Da... Ma meni je od samo početka iPhonea bilo jasno da će to bit bezvezni gadget za nekoga tko ?eli biti fensi.

Onda nemas tacne informacije , jer softa ima ... ako znas gde da ga nadjes ....

Pozdrav

diviner 12-06-2008 11:10 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 208013)

Ja Skype-ujem normalno...

Nokia E61 + Fring , zakacim se na kucni AP (host spot kafica, svejedno) i pricam sa prijateljem u Slovackoj, Anitom u ZG itd itd...). Inace na toj istoj Nokiji imam i GPS navodjenje sa Garmin mapom gdje su ukucani svi znameniti objekti u BGu, pa cak i brojevi u ulicama, sve jednosmjerne, kruzni tokovi itd (sa srpskim jezikom za live navodjenje)...

Volio bih vidjeti na iPhoneu ovako nesto ;) ...

All times are GMT +1. The time now is 01:22 PM.