|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 10-04-2008 at 01:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
nesto ne ocitava .. cu probam kasnije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
kome ne radi beatport neka skokne do mog profila , tu ima celu pesmu da preslusa , sto mi je cudno da beat port ne radi ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
konacno mi se ucitao prokleti beatport...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
nije lose....nisam preslusao ceo, ali nije lose.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
dobro je..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Sto ??? (da ne zajebavam..) jel si mozda mislio da je to automatski dobro? ono, kao..podrazumeva se..? a? Preslusacu bas ceo miks...mislim, i na onom parcencetu sam cuo nesto za komentarisanje, ali "ko velim" da ne pocnem odmah da kritikujem.. U principu to je to..dalje su vec nijanse. Male nijanse koje MNOGO znace, a posebno u clubovima itd...ali to se vremenom nauci. Kad prodjes 50 remiksa (ili 150!!) koji ti izadju na plocama i kad posle preslusas prvih 5-6 onda vidis sta je moglo, a nisi itd.. ali, ko sto rekoh..nije lose! covek se uchi dok je ziv !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
naravno slazem se , kao i mix moglo je i bolje sa ove distance na mojim prvim monitorima , ovo mi je prvi zvanican rmx i nadam se da ce ih biti jos , kao i samo experimentisanje sa 2 razlicita pravca , sam autor originalne pesme je veoma zadovoljan , rekao je da je rmx pogodak u klubu , kao i neki ljudi koji ne slusaju breaks vec mnml , naravno da me je ponela "euforija" zbog izlaska prvog materijala za neki strani label koji je koliko toliko respektabilan , tj znam da vlasnik etikete ima dug staz iza sebe , od drazena sam dobio ponudu da napravim jos jedan rmx za novu pesmu , sto mi je signal da je "musterija" zadovoljna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
'oce budu neke pare? eh? |
|
![]() |
![]() |