![]() |
Drazen Zimonjic - Dance Remixes
|
Re: Drazen Zimonjic - Dance Remixes
nesto ne ocitava .. cu probam kasnije
|
kome ne radi beatport neka skokne do mog profila , tu ima celu pesmu da preslusa , sto mi je cudno da beat port ne radi ...
|
konacno mi se ucitao prokleti beatport...
|
nije lose....nisam preslusao ceo, ali nije lose.
|
dobro je..
|
Quote:
|
Quote:
Sto ??? (da ne zajebavam..) jel si mozda mislio da je to automatski dobro? ono, kao..podrazumeva se..? a? Preslusacu bas ceo miks...mislim, i na onom parcencetu sam cuo nesto za komentarisanje, ali "ko velim" da ne pocnem odmah da kritikujem.. U principu to je to..dalje su vec nijanse. Male nijanse koje MNOGO znace, a posebno u clubovima itd...ali to se vremenom nauci. Kad prodjes 50 remiksa (ili 150!!) koji ti izadju na plocama i kad posle preslusas prvih 5-6 onda vidis sta je moglo, a nisi itd.. ali, ko sto rekoh..nije lose! covek se uchi dok je ziv !! |
naravno slazem se , kao i mix moglo je i bolje sa ove distance na mojim prvim monitorima , ovo mi je prvi zvanican rmx i nadam se da ce ih biti jos , kao i samo experimentisanje sa 2 razlicita pravca , sam autor originalne pesme je veoma zadovoljan , rekao je da je rmx pogodak u klubu , kao i neki ljudi koji ne slusaju breaks vec mnml , naravno da me je ponela "euforija" zbog izlaska prvog materijala za neki strani label koji je koliko toliko respektabilan , tj znam da vlasnik etikete ima dug staz iza sebe , od drazena sam dobio ponudu da napravim jos jedan rmx za novu pesmu , sto mi je signal da je "musterija" zadovoljna
|
Quote:
'oce budu neke pare? eh? |
All times are GMT +1. The time now is 08:35 AM. |