|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pricam sinoc sa Maxom o API-u i kroz razgovor mi je objasnio da veoma malo ljudi koristi ovaj blagoslov ljudske tehnike
![]() ako postoji interesovanje mogu u narednih dve, tri nedelje da propustim neki signal kroz moje module da cisto dobijete utisak sta moze da se uradi sa ovim spravicama. ja sam licno odusevljen spravama, a ako sam dobro cuo, tubetech, neve, manley, audient, tc electronic i UA spremaju svoj 500 format. bice zanimljivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ohooo , Dobro nam dosao nazad !
mislim da ti je glupo pitanje dal ima interesanata :P btw jel izasao mali manley ili manley-ka ??? :]]]]]] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
evo me....da znas da mi je tebala pauza od vas
![]() manley-ka i ima vec 5 meseci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
e pa neka ti se sa srecom i uzdravlje je koristis :]]]] salim se za koriscenje mada nikad se ne zna , i dalje te ceka rejv pljeskavica !
a sad neko pitanje vezano za topic jel su to isti moduli kao i kod maxa ??? nesto si pre spominjao da si isprobao waves api i koliko su "verni" samim spravama i da li bi ste mogli ti i max ako je voljan da odradite uporedni test ???? voleo bi da cujem a verovatno i ostali ako imate iste module i plugove kako bi to zvucalo ... eto toliko :]]]] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
hvala, hvala
imam 525 modul i waves api, ali nisam siguran koliko je to "isto" cek da se informisem prvo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]()
Nisu isti moduli, ja imam sledece:
A-Designs P1 Purple Audio Action FET x2 Great River MP-500NV ....stizu sledece nedelje LaChapell 583s jenson Chandler Germanium API 512 x2 API 525 x2 API 550 x2 Avedis E27 x2 Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
aha , nista onda se ti i max "uporedite" sa 512-icama :]]]
bas bi voleo da cujem uporedni test obojce sa istim trakama |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ima Peruzza 2 x 525 , znam da Vlado ima nesto ..... ali niko mi se vise nije javio kad sam postavio thread .... Izgleda da mmi preostaje da sa Manleyem razmenjujem preampe , kad mu neki dosadi ![]() ![]() ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
IK multimedia T-RackS moduli - sada pojedinačno | dejankuki | Audio Software | 0 | 28-04-2009 11:07 AM |
rolandovi moduli? | dlukace | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 25-11-2005 01:36 PM |
Novi CW moduli... | idekius | DSP forum | 13 | 05-04-2005 02:42 PM |