![]() |
API 500 Moduli?
Pricam sinoc sa Maxom o API-u i kroz razgovor mi je objasnio da veoma malo ljudi koristi ovaj blagoslov ljudske tehnike ;) kod nas u ex yu
ako postoji interesovanje mogu u narednih dve, tri nedelje da propustim neki signal kroz moje module da cisto dobijete utisak sta moze da se uradi sa ovim spravicama. ja sam licno odusevljen spravama, a ako sam dobro cuo, tubetech, neve, manley, audient, tc electronic i UA spremaju svoj 500 format. bice zanimljivo :D |
Re: API 500 Moduli?
Ohooo , Dobro nam dosao nazad !
mislim da ti je glupo pitanje dal ima interesanata :P btw jel izasao mali manley ili manley-ka ??? :]]]]]] |
evo me....da znas da mi je tebala pauza od vas :D
manley-ka i ima vec 5 meseci ;) |
e pa neka ti se sa srecom i uzdravlje je koristis :]]]] salim se za koriscenje mada nikad se ne zna , i dalje te ceka rejv pljeskavica !
a sad neko pitanje vezano za topic jel su to isti moduli kao i kod maxa ??? nesto si pre spominjao da si isprobao waves api i koliko su "verni" samim spravama i da li bi ste mogli ti i max ako je voljan da odradite uporedni test ???? voleo bi da cujem a verovatno i ostali ako imate iste module i plugove kako bi to zvucalo ... eto toliko :]]]] |
hvala, hvala
imam 525 modul i waves api, ali nisam siguran koliko je to "isto" cek da se informisem prvo ;) |
Nisu isti moduli, ja imam sledece:
A-Designs P1 Purple Audio Action FET x2 Great River MP-500NV ....stizu sledece nedelje LaChapell 583s jenson Chandler Germanium API 512 x2 API 525 x2 API 550 x2 Avedis E27 x2 Quote:
|
aha , nista onda se ti i max "uporedite" sa 512-icama :]]]
bas bi voleo da cujem uporedni test obojce sa istim trakama |
Quote:
Ima Peruzza 2 x 525 , znam da Vlado ima nesto ..... ali niko mi se vise nije javio kad sam postavio thread .... Izgleda da mmi preostaje da sa Manleyem razmenjujem preampe , kad mu neki dosadi :rotfl: :rotfl: :rotfl: Pozdrav |
Quote:
naravno druze :wink: |
Quote:
pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 07:29 AM. |