|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
doshlo vreme da Sale udje josh dublje u dugove.. pa, eto.. interesuje me vashe mishljenje..
koji od ova dva para monitora uzeti? moze i neki bolji predlog (ali da je u tom cenovnom rangu) ![]() i na jedne i na druge sam davno bacio i uho i grlo i nos, a sad bih da dodam jedne od njih u kolekciju.. naravno, kada bi samo skupljali prashinu, uzeo bih adame.. lepshi su.. ![]() al na stranu lepotu i sve to.. zvuk je u pitanju.. zvuk koji ce me pratiti narednih bog-zna-koliko, i raditi mi za sve moguce zanrove muzike (od dnb-a, preko punka, rocka, hc-a, breakbeata i electra, do hip hopa rnb-a i nekih mekshih zvukova - dakle, od najtvrdjeg do najmeksheg) ![]() btw, inache rezija je 39.2 m3 (ofrlje) sa akustichkim tretmanom, bass trapovima itd.. SPL na oba para mi je ok.. poshto i onako ne slusham (a kamoli mixam) preglasno.. tako da, ajd da chujem dal imate savet koji.. ![]() Pozdrav Sale Last edited by HeatMan; 06-03-2008 at 12:29 PM. Reason: menjanje naslova |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Adam P11a na www.amazon.de za 675.eura | 66musicman | Monitoring | 7 | 25-11-2008 04:28 AM |
Adam P11a | filip | Monitoring | 40 | 13-06-2007 04:45 PM |
Adam A7 vs. P11a | sRce | Monitoring | 5 | 31-05-2007 01:39 PM |
Dynaudio BM5A vs. ADAM P11A | dr.Ru | Monitoring | 4 | 31-01-2005 04:38 PM |