|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
http://uk.youtube.com/watch?v=TDEjWkVR_EM
to je glazbeno sve odradjeno s ASR 10, a moj brat je napravio spot na Pentiumu mislim u to vreme,,, BIG BEAT BROTHERS |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Pre 12 god, ovo kao da je pravljeno pre 4-5 god, odlichno!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Eeeee , a sta si skoro radio , od stvari koje su izdate ???
Nikad te zapravo nisam pitao sta od muzike ti radis ? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MCI Master
|
![]()
svasta sam radio.....
disco, dance, house, funk, nesto malo hip hop, electro, pop...izdato oko 80 songova...svasta na cca 12tak cda i par vinila ( mozda i vise ) .. upravo pripremam novi matrijal koji ce pod mojim imenom van.. nesto ala ELECTRO - ITALO - FUNK .... ono sto volim... ![]() ![]() ![]() http://www.discogs.com/artist/Damir+K.+Rogina Last edited by roginator; 29-02-2008 at 09:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ne slusam ovu vrstu muzike, ali muzika je muzika..jer ? Ispostovao sam slusanje kao clan foruma, cisto da vidim sa kojom mjuzom baratas. Znaci pogledao sam spot na "tube" a i evo upravo slusam "Perfect beat" sa tvog space-a.
Opet ponavljam nisam merodavan, jer nisam naslusan ove muzike, ali nekako mi se cini da je previse "plasticna"... kao da nesto nedostaje...nema toplinu...... no hard feelings.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
^CKND.. ko zna razume.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
we're cool |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
roginator poceo si postat linkove na stvari iz proslog milenija, nije valjda da se spremas u penziju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
?to prije pi?ete glazbu ili tekst ili ... ? | Tonko | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 02-07-2009 04:11 AM |
Sta bi vi prije kupili | SIMKES2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 03-02-2008 03:35 PM |
INSTRUMENTACIJA (prije orkestracije) | ANITA | Tutorijali | 15 | 19-09-2005 02:21 PM |
Efekat prije snimanja U Cubase-u? | enzomat | Audio Software | 16 | 24-01-2005 12:18 AM |