|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Stari dobri Martin Rushent pokazuje kucni studio
Malo povijesti, tehnickih detalja itd Sound On Sound 02/2007 Last edited by redroom; 15-02-2008 at 06:28 PM. Reason: dodan SOS link |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
hehehe...matorac je skroz cool...znam da će mnogim stručnjacima ovde biti trn u oku svi oni behringeri i jeftini lexiconi ali to je samo dobar pokazatelj da je kreativnost presudnija od liste outboarda
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
he, he, pomislija san isto dok san gleda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ja moram priznati da sam se sokirao ....
..... mackie adda ...... najbolje sto sam dosad cuo ..... ![]() ..... oni lexiconi ........ najbolje napravljeno ......... ![]() .....mackie 32 / 8 ...... Kad je ono snimljeno ?????? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Gledajuci ovo covek bi pomislio da je vreme da se vrati cvrsti zvuk. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
[
Kad je ono snimljeno ?????? Pozdrav [/quote] April 2007..nije tako davno. ALI, Martin Rushent je FACA I PO! Kad se on zezao sa "cutting edge" elektronikom i top studijima, masa mladjih clanova foruma se jos uvek "muckala u tatinim m****a"! he,he,.. Poslusajte remix album Love and Dancing , od (Human) League Unlimited Orchestra. I dan danas mi mega radi, ima super fora.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]()
Martin je bio veci punker od pola tadasnje punk scene, poslusajte opet neke od ploca koje je producirao
![]() I da, moze se rec da je covjek bio i inovator: Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
April 2007..nije tako davno.
ALI, Martin Rushent je FACA I PO! Kad se on zezao sa "cutting edge" elektronikom i top studijima, masa mladjih clanova foruma se jos uvek "muckala u tatinim m****a"! he,he,.. Poslusajte remix album Love and Dancing , od (Human) League Unlimited Orchestra. I dan danas mi mega radi, ima super fora..[/quote] Nejavi se ti, a rece da se vidimo kada dodjes s u BG. pa da, ide se na vecere sa gazdama, pa dobro posao je posao. Last edited by LACKY; 15-02-2008 at 11:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma kapiram ja to i poshtujem ..... ali sta je od svega toga uradio na ovoj opremi ? Sedeo sam i ja u ovakvom studiju 90 te , kada je tu bio spreman album lize Stensfild .... ( kao posmatrac doduse ) ali 2007 ...... hmmmmmm Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Martin Solveig - c'est la vie | Arthur | Pricaonica | 3 | 28-11-2008 11:30 PM |
-= LEBISOL on TOUR =- | Bitch | Razno | 9 | 17-05-2008 11:34 PM |
MARTIN BUTTRICH studio interview | puRe | Produkcija Elektronske Muzike | 11 | 06-07-2007 08:08 PM |
Phil Spector George Martin | akowalee | Vlado Georgiev | 7 | 08-03-2005 02:31 PM |