![]() |
Martin Rushent studio tour
Stari dobri Martin Rushent pokazuje kucni studio
Malo povijesti, tehnickih detalja itd Sound On Sound 02/2007 |
Re: Martin Rushent studio tour
hehehe...matorac je skroz cool...znam da će mnogim stručnjacima ovde biti trn u oku svi oni behringeri i jeftini lexiconi ali to je samo dobar pokazatelj da je kreativnost presudnija od liste outboarda
|
he, he, pomislija san isto dok san gleda :D
|
Ja moram priznati da sam se sokirao ....
..... mackie adda ...... najbolje sto sam dosad cuo ..... :shock: ..... oni lexiconi ........ najbolje napravljeno ......... :confused: .....mackie 32 / 8 ...... Kad je ono snimljeno ?????? Pozdrav |
Quote:
Gledajuci ovo covek bi pomislio da je vreme da se vrati cvrsti zvuk.8-):bend::taz::mase: |
[
Kad je ono snimljeno ?????? Pozdrav [/quote] April 2007..nije tako davno. ALI, Martin Rushent je FACA I PO! Kad se on zezao sa "cutting edge" elektronikom i top studijima, masa mladjih clanova foruma se jos uvek "muckala u tatinim m****a"! he,he,.. Poslusajte remix album Love and Dancing , od (Human) League Unlimited Orchestra. I dan danas mi mega radi, ima super fora.. |
Martin je bio veci punker od pola tadasnje punk scene, poslusajte opet neke od ploca koje je producirao :wink:
I da, moze se rec da je covjek bio i inovator: Quote:
|
|
Quote:
ALI, Martin Rushent je FACA I PO! Kad se on zezao sa "cutting edge" elektronikom i top studijima, masa mladjih clanova foruma se jos uvek "muckala u tatinim m****a"! he,he,.. Poslusajte remix album Love and Dancing , od (Human) League Unlimited Orchestra. I dan danas mi mega radi, ima super fora..[/quote] Nejavi se ti, a rece da se vidimo kada dodjes s u BG. pa da, ide se na vecere sa gazdama, pa dobro posao je posao. |
Quote:
Ma kapiram ja to i poshtujem ..... ali sta je od svega toga uradio na ovoj opremi ? Sedeo sam i ja u ovakvom studiju 90 te , kada je tu bio spreman album lize Stensfild .... ( kao posmatrac doduse ) ali 2007 ...... hmmmmmm Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 08:41 PM. |