|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Sad ga prikljucih i sta reci. KAKVA MAST!!!
Za te novce (300 evrosa) cini mi se da je best buy opcija ako vam treba mocan bass i leed. Odusevljen sam u naj manju ruku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Odličan synth! Ja također odu?evljen!
Jedino mi je ?ao ?to je rezonancija slaba. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ajde samo vidi koja je revizija Monopoly. Ja imam rev1. A to nije baš najbolje jer je u toj reviziji digitalni generator šuma koji je katastrofa loš. Vidi ovdje audio. Znači poslušaj si sami White noise i vidi dali je "true", ili se pojavlja ovaj loop.
Zato sam upravo napravio pravi analogni generator za White i Blue noise. Sada to idem spojiti na Monopoly i vidjeti dali radi. Sada ćemo vidjeti dali se isplatilo 4 sata truda... Ako radi, biti će trajno ugrađen u Monopoly. Također sam napravio i ring modulator za 2 LFO-a. Znaći jedan LFO modulira amplitidu drugoga (AM). A rezultirajući valni oblik ide dalje modulirati šta mu ze več zada preko Mod Wheela. Za malo bolesnih efekata.... Ali to tek ide u beta fazu ispitivanja... Last edited by Don Solaris; 28-09-2007 at 04:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Preslusao sam alio ne mogu skontati u cemu je stvar. Kakav loop?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Uh, stvarno mu je losa rezonanca. Sad sam malo vise cackao. Jebga, ali nije toliko strasno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MCI Master
|
![]()
momci ...ne mora sve Q at
pulse je solidno odlican sint za svoje godine i novce...Definitivno BEst BUY za bass leadovi me i nisu impresionirali ali netko i to voli!!!! ALI BRATE BRZ JE JAKOOOOOOOO :o :o :o |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@Roginator-upoznao sam momka koga si zaposlio u studiju (Hrvoje). Sjajan momak, drago mi je i zbog njega i zbog tebe. Kaze da ne m oze da veruje kakvu opremu imas ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MCI Master
|
![]()
NEMOGU NI JA VJEROVAT KAKVU OPREMU IMAM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nomad factory pulse-tec | voomighty | Audio Software | 5 | 25-10-2009 02:50 PM |