Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=109)
-   -   Waldorf Pulse (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19601)

silicon science 28-09-2007 03:53 PM

Waldorf Pulse

Sad ga prikljucih i sta reci. KAKVA MAST!!!
Za te novce (300 evrosa) cini mi se da je best buy opcija ako vam treba mocan bass i leed. Odusevljen sam u naj manju ruku.:)

Don Solaris 28-09-2007 04:07 PM

Re: Waldorf Pulse

Odličan synth! Ja također odu?evljen!

Jedino mi je ?ao ?to je rezonancija slaba. :( :( :(

silicon science 28-09-2007 04:15 PM

Quote:

Originally Posted by Don Solaris (Post 171824)
Odličan synth! Ja također oduševljen!

Jedino mi je žao što je rezonancija slaba. :( :( :(

Nije strasno. LFO mu je sjajan:) Za sat-dva stize KORG Mono/Poly:hyper: :hyper: :hyper: Ne mogu docekati:)

Don Solaris 28-09-2007 04:19 PM

Ajde samo vidi koja je revizija Monopoly. Ja imam rev1. A to nije baš najbolje jer je u toj reviziji digitalni generator šuma koji je katastrofa loš. Vidi ovdje audio. Znači poslušaj si sami White noise i vidi dali je "true", ili se pojavlja ovaj loop.

Zato sam upravo napravio pravi analogni generator za White i Blue noise. Sada to idem spojiti na Monopoly i vidjeti dali radi. Sada ćemo vidjeti dali se isplatilo 4 sata truda...

Ako radi, biti će trajno ugrađen u Monopoly.

Također sam napravio i ring modulator za 2 LFO-a. Znaći jedan LFO modulira amplitidu drugoga (AM). A rezultirajući valni oblik ide dalje modulirati šta mu ze več zada preko Mod Wheela. Za malo bolesnih efekata.... Ali to tek ide u beta fazu ispitivanja...

silicon science 28-09-2007 04:25 PM

Preslusao sam alio ne mogu skontati u cemu je stvar. Kakav loop?

silicon science 28-09-2007 04:28 PM

Quote:

Originally Posted by Don Solaris (Post 171828)
Također sam napravio i ring modulator za 2 LFO-a. Znaći jedan LFO modulira amplitidu drugoga (AM). A rezultirajući valni oblik ide dalje modulirati šta mu ze več zada preko Mod Wheela. Za malo bolesnih efekata.... Ali to tek ide u beta fazu ispitivanja...

Pravis mi zazubice:( Ja to ne znam napraviti a ZELIM IMATI:banghead:

silicon science 28-09-2007 04:35 PM

Uh, stvarno mu je losa rezonanca. Sad sam malo vise cackao. Jebga, ali nije toliko strasno.

roginator 28-09-2007 04:38 PM

momci ...ne mora sve Q at

pulse je solidno odlican sint za svoje godine i novce...Definitivno BEst BUY za bass

leadovi me i nisu impresionirali ali netko i to voli!!!!

ALI BRATE BRZ JE JAKOOOOOOOO :o :o :o

silicon science 28-09-2007 04:56 PM

Quote:

Originally Posted by roginator (Post 171837)
momci ...ne mora sve Q at

pulse je solidno odlican sint za svoje godine i novce...Definitivno BEst BUY za bass

leadovi me i nisu impresionirali ali netko i to voli!!!!

ALI BRATE BRZ JE JAKOOOOOOOO :o :o :o

Ziva istina. Basovi su zlooo!! A i vrlo, vrlo je brz... BEST BUY sprava. Idem sad da pokupim KORG M/P. Javicu se sa mojim impresijama.
@Roginator-upoznao sam momka koga si zaposlio u studiju (Hrvoje). Sjajan momak, drago mi je i zbog njega i zbog tebe. Kaze da ne m oze da veruje kakvu opremu imas:rotfl: :rotfl: :rotfl:

roginator 28-09-2007 04:59 PM

NEMOGU NI JA VJEROVAT KAKVU OPREMU IMAM :p :p :p :D :D :D ;)

All times are GMT +1. The time now is 05:34 AM.