Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Ogi Radivojević

Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 27-09-2007, 08:04 PM   #1
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default "Pravi" posao

Zanima me da li okolina (prosječan puk, susjedi, rođaci... ) cijene ono ?to radi?? Nije bitno da li im se sviđa i da su upućeni u svaki detalj, no ako znaju da od toga solidno ?ivi?, da li ti je ikad bilo upućeno pitanje: "Kad će? pronaći PRAVI POSAO?"

Arsen Dedić je to do?ivio... Jimmy Smith... i mnogi drugi... pa evo, zanima me i stvar kod tebe, posebice kako si na takve stvari reagirao kad jo? nisi bio tu gdje jesi.

Ne moram spominjati da to i ja do?ivljavam, jer ja nisam postigla toliko mnogo da se mogu uspoređivati.... ali nekad me to manje ili vi?e ljuti. U početku mi se činilo da je problem u količini zarade... onda počne? odlično zarađivati i to se vidi... ali uopće nije va?no ?to zarađuje? (u prosjeku) 4,5 puta vi?e od neke prodavačice... ona ima PRAVI posao... a ti (ja, oni) nema?.

__________________________________________________ ______________________

Zanima me i mi?ljenje SLOWSTAR-a na ovu temu... a i svih vas koji ?ivite od svoje glazbe, a da uz te prihode ne radite i neki "pravi" posao.
ANITA is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules