|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Psiho
|
![]()
evo moje skromno mishljenje:
- synth zvuchi malo "zatvoreno", shto zbog manjka srednjih i visokih harmonika shto zbog (IMO) nespretnog delay-a koi maskira glavnu synth liniju iako si to pokushao rjeshiti panoramom. Malo manje delay-a ili drugachiji tap-time bi to rjeshili. Mozhda da delay feedback pustish kroz filter tako da se ne preklapa tako jako sa synthom...?! - opchenito sve zvuchi malo "pre duboko". Nekakav tranzient dizajner na synth liniji i perkusijama da stvar malo "zaiskri". - atmosfera nie losha ali se ne razvija... brzo dosadi. Osobno mi se ne svidja ovakav LO-FI zvuk atmosfere ali to je vech stvar ukusa. - opchenito mi nedostaje faktor evolucije u stvari... volim kad se teme razvijaju, pa makar i minimalno. Inache volim experimentalnu glazbu pa imam prilichno visoke kriterije po pitanju tematike. Preporucham da poslushash Seven Ark... mislim da bi ti proshirili horizonte ![]() enivej... super shto ima ljudi koi rade ovakvu glazbu, nadam se da nechesh odustati, jer trud se uvijek isplati ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Meni je O.K. mada jos malo "necega" fali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
drago mi je da vam se koliko toliko svidja
![]() poenta je i bila da synthovi i padovi budu mutni i manje vise u pozadini(tacnije: da su ne razumni al i da se konta melodija), dopao mi se takav rad ![]() a volim minimalan idm pa zato i zvuci kao da nesto fali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
@ shiva: hvala za preporuku -> Seven Ark
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
sad sam preslusao seven ark, i mogu da kazem da je losa kopija dvojca Autechre-a!
a za prosirenje horizonata cu se ipak drzati Autechre-a! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Psiho
|
![]()
Nisam slushao Autechre... ali ochito je krajnje vrijeme. Tnx za preporuku!
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
svaka van cast ako odslusate ceo lp iz cuga..bez skokova...
znam da mika moze,ali vama svaka cast ako uspete..
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() @Submaster: krajem septembra mi stize jedna opaka analogija. KORG Mon..... Jedva cekam da ga zajasimo ![]() Sorry za OFF ![]() Jos jednom cestitke Miki Tehniki. Svidza mi se zvuk. Mozemo i zajedno nesto odraditi? Last edited by silicon science; 07-09-2007 at 01:16 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
experimental industry | noonchaka | Promocija radova | 0 | 06-10-2009 12:40 PM |
Broken rhythm - Dora (Experimental/Electronica/Psychedelic/Alternative) | brokenrhythm | Promocija radova | 2 | 21-08-2009 10:18 PM |
TerraBeats Live!/Shpira experimental set - Subota 14. 2009./ Anarh / Novi Sad | shpira | Promocija radova | 0 | 14-03-2009 12:16 PM |