![]() |
Idm, Experimental
|
Re: Idm, Experimental
evo moje skromno mishljenje:
- synth zvuchi malo "zatvoreno", shto zbog manjka srednjih i visokih harmonika shto zbog (IMO) nespretnog delay-a koi maskira glavnu synth liniju iako si to pokushao rjeshiti panoramom. Malo manje delay-a ili drugachiji tap-time bi to rjeshili. Mozhda da delay feedback pustish kroz filter tako da se ne preklapa tako jako sa synthom...?! - opchenito sve zvuchi malo "pre duboko". Nekakav tranzient dizajner na synth liniji i perkusijama da stvar malo "zaiskri". - atmosfera nie losha ali se ne razvija... brzo dosadi. Osobno mi se ne svidja ovakav LO-FI zvuk atmosfere ali to je vech stvar ukusa. - opchenito mi nedostaje faktor evolucije u stvari... volim kad se teme razvijaju, pa makar i minimalno. Inache volim experimentalnu glazbu pa imam prilichno visoke kriterije po pitanju tematike. Preporucham da poslushash Seven Ark... mislim da bi ti proshirili horizonte ;) enivej... super shto ima ljudi koi rade ovakvu glazbu, nadam se da nechesh odustati, jer trud se uvijek isplati ;) |
Meni je O.K. mada jos malo "necega" fali.
|
drago mi je da vam se koliko toliko svidja :)
poenta je i bila da synthovi i padovi budu mutni i manje vise u pozadini(tacnije: da su ne razumni al i da se konta melodija), dopao mi se takav rad :) a volim minimalan idm pa zato i zvuci kao da nesto fali :) |
@ shiva: hvala za preporuku -> Seven Ark
|
sad sam preslusao seven ark, i mogu da kazem da je losa kopija dvojca Autechre-a!
a za prosirenje horizonata cu se ipak drzati Autechre-a! ;) |
Quote:
|
Quote:
|
svaka van cast ako odslusate ceo lp iz cuga..bez skokova...
znam da mika moze,ali vama svaka cast ako uspete.. |
Quote:
@Submaster: krajem septembra mi stize jedna opaka analogija. KORG Mon..... Jedva cekam da ga zajasimo:D Sorry za OFF:D Jos jednom cestitke Miki Tehniki. Svidza mi se zvuk. Mozemo i zajedno nesto odraditi? |
All times are GMT +1. The time now is 05:38 PM. |