|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kako se on aktivira. Znam da je bilo spomenuto ali ne mogu da nadjem gde je to pisano.
![]() Inace, kod mene je par dana i impresioniran sam njegovim zvukom-tako masan i debeo i pun. U miksu se ne gubi ni 0.1%. Zaista sjajna sprava, nemam rechi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Eh, pa ajde na trenutak samo razmisli kako bi dobio treći Chorus.
Upravo tako sam ga ja i otkrio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Kol'ko se secam, treci se dobije kada se "stisnu" oba u isto vreme, jel' tako?
A sto se tice debelog i masnog zvuka, u ono vreme, kada sam ga dobio, prodao sam OBERHEIM four voice Lazi cim sam cuo kako zvuci JUNO 60, ne zbog samog zvuka, nego sto je pamtio sve sto u njega programiras, za razliku od OBERa FVS 4 , koji prakticno NISTA nije pamtio...
![]() |
#4 |
MCI Master
|
![]()
treci chorus je pravo otkrice
![]() pa decki kak bi otkrili XFM u JV sintu kad neznate stisnut 2 od 20 tak gumbi na junu....e moj Don nije OB 8 za tebe trebalo bi ti 10 svijetlosnih gosina da skuzis page 2... ![]() ![]() ![]() ![]() ajde sad neku ozbiljnu temu ..... treci korus je u matematici odma iza drugog i prije cetvrtog ![]() ko cita manuale ima 5 , ali od toga boli guza jer se manuali citaju na WC-u ![]() radi boljeg protoka informacija ![]() ili se i nesto programira ...da cujem tko je na junu 60 otkrio 16 skrivenih service preseta i sine wave za stelanje sprave! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MCI Master
|
![]()
@ slowstar FVS4 je divna masina...ako je znas ustelat..palim se na taj stroj otkad sam ga vidio kod Laze.....mmmmmmmmmmmm
lijep je ali sve treba servisirat i recapirat da bude kak treba inace nista od TUNE in Muzike |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Kako li tek ti Jupiteri zvuce kad ovo chudo ovako kida... Last edited by silicon science; 02-07-2007 at 12:19 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() P.S. Ili ti viteškim jezikom, rukavica je bačena! ![]() Eto, pa da vidimo koliko kome treba da skuži Page 2 na OB-8 ... ![]() Peace out !!! P.S.S: Moj post je u šaljivom tonu / zajebanciji. Nemoj ga doživit kao neku provokaciju i sl ...znaš da mene isključivo zanima dobra zajebancija. Last edited by Don Solaris; 02-07-2007 at 04:25 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
A moj tata je jaci od vasega....
... koliko se god vi "salili" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ili si ti samo serviser, kao sto se vidi iz tvoje priche ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Shala mala, sve u cilju zezanja Last edited by silicon science; 02-07-2007 at 08:28 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MCI Master
|
![]()
FIGHT
![]() ajde da sam ozbiljan ne bih pisao o citanju manuala na WCu ![]() zajebavam vas jer stvarno je bedast thread.....no ako neko nezna kaj sad.... ![]() one varijante moj tata je najaci su super , ali ja imam najveci ![]() ![]() ![]() bolje prolazi.... ![]() imate mog sounda na www.myspace.com/damirkrogina SLUSAJ PERFECT BEAT nedavno sam uploadao songove...BTW..Don imas tam i OB8 i linn i 909 i mooga i propheta i JX i juno na stvarima nema puno padova jer ja takve soundove bas i ne koristim puno ali mozda najdes koji zanimljiv rif @silicon...ahhh u danasnja vremena moras biti Katica za sve.... mada sam ja dosta toga izdao , servisirao, remixao i probao....pa ja sam u ovom vec 15 godina (prvi juno 60 kupio sam 93 godina i jos je tu ![]() ajde idemo o necem pametnijem od treceg korusa.... DON ..daj da vec jednom vidim kaj imas....znam za juno i polisix... zanima li te emulator II javi mozda jedan ide skoro.... FIGHT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupio bih Roland SH 201 ili Roland Juno D | dzibg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 15-01-2009 12:50 PM |
Roland Juno D | FrankoPanko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 17 | 21-02-2006 10:55 AM |