![]() |
ROLAND JUNO 60 Treci chorus
Kako se on aktivira. Znam da je bilo spomenuto ali ne mogu da nadjem gde je to pisano.:banghead:
Inace, kod mene je par dana i impresioniran sam njegovim zvukom-tako masan i debeo i pun. U miksu se ne gubi ni 0.1%. Zaista sjajna sprava, nemam rechi... |
Re: ROLAND JUNO 60 Treci chorus
Eh, pa ajde na trenutak samo razmisli kako bi dobio treći Chorus.
Upravo tako sam ga ja i otkrio. |
Kol'ko se secam, treci se dobije kada se "stisnu" oba u isto vreme, jel' tako?
A sto se tice debelog i masnog zvuka, u ono vreme, kada sam ga dobio, prodao sam OBERHEIM four voice Lazi cim sam cuo kako zvuci JUNO 60, ne zbog samog zvuka, nego sto je pamtio sve sto u njega programiras, za razliku od OBERa FVS 4 , koji prakticno NISTA nije pamtio... |
treci chorus je pravo otkrice :p
pa decki kak bi otkrili XFM u JV sintu kad neznate stisnut 2 od 20 tak gumbi na junu....e moj Don nije OB 8 za tebe trebalo bi ti 10 svijetlosnih gosina da skuzis page 2...:D :rotfl: :D :rotfl: ajde sad neku ozbiljnu temu ..... treci korus je u matematici odma iza drugog i prije cetvrtog :p i obicno je treci korus korijen iz 9 ko cita manuale ima 5 , ali od toga boli guza jer se manuali citaju na WC-u:D radi boljeg protoka informacija:banghead: ili se i nesto programira ...da cujem tko je na junu 60 otkrio 16 skrivenih service preseta i sine wave za stelanje sprave!:da: :da: :da: |
@ slowstar FVS4 je divna masina...ako je znas ustelat..palim se na taj stroj otkad sam ga vidio kod Laze.....mmmmmmmmmmmm
lijep je ali sve treba servisirat i recapirat da bude kak treba inace nista od TUNE in Muzike |
Quote:
Kako li tek ti Jupiteri zvuce kad ovo chudo ovako kida... |
Quote:
Quote:
P.S. Ili ti viteškim jezikom, rukavica je bačena! :rotfl:Ako misliš da si bolji, prijavi se na JD 800 / 990 Contest, pa da te vidimo šta znaš isprogramirati. Ovdje su ti pravila natjecanja, ovdje su ti demoi koji su do sada predani. Među ostalima ima i moj, ima i od Babića. Eto, pa da vidimo koliko kome treba da skuži Page 2 na OB-8 ... :mrgreen: Peace out !!! P.S.S: Moj post je u šaljivom tonu / zajebanciji. Nemoj ga doživit kao neku provokaciju i sl ...znaš da mene isključivo zanima dobra zajebancija. |
A moj tata je jaci od vasega....
... koliko se god vi "salili" |
Quote:
Ili si ti samo serviser, kao sto se vidi iz tvoje priche:) :D ;) :rotfl: :rotfl: Shala mala, sve u cilju zezanja |
FIGHT :hyper:
ajde da sam ozbiljan ne bih pisao o citanju manuala na WCu :D zajebavam vas jer stvarno je bedast thread.....no ako neko nezna kaj sad....:p one varijante moj tata je najaci su super , ali ja imam najveci :D :D :D bolje prolazi....:beer: imate mog sounda na www.myspace.com/damirkrogina SLUSAJ PERFECT BEAT nedavno sam uploadao songove...BTW..Don imas tam i OB8 i linn i 909 i mooga i propheta i JX i juno na stvarima nema puno padova jer ja takve soundove bas i ne koristim puno ali mozda najdes koji zanimljiv rif @silicon...ahhh u danasnja vremena moras biti Katica za sve.... mada sam ja dosta toga izdao , servisirao, remixao i probao....pa ja sam u ovom vec 15 godina (prvi juno 60 kupio sam 93 godina i jos je tu:da: ) ajde idemo o necem pametnijem od treceg korusa.... DON ..daj da vec jednom vidim kaj imas....znam za juno i polisix... zanima li te emulator II javi mozda jedan ide skoro.... FIGHT :p |
All times are GMT +1. The time now is 08:50 PM. |