|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
prvo pozdrav.....
dakle.....treba da kupim....mikrofon,preamp i zvucnu......naravno problem je budzet.....koji jedva dolazi do trista evra e sad zanima me da mi pomognete oko najboljeg izbora...ja cu ovde postaviti par mojih razmisljanja! Skoro da sam odlucio da ce mikrofon koji cu uzeti biti M-Audio Nova,posto je nahvaljen a i radio sam malo s anjim i dao je sasvim solidne rezultate.... e sad zanima me dali se iplati uzimati neko bash nisko budzetno predpojacalo uz E-MU 0404,tj. dali se vise isplati uzeti neku zvucnu tipa Mobile Pre USB,ili npr. Tapco Mix 50(miksetica sa jednim preampom)....... ????? I da kapiram da bi dobra kupovina bila TascamUS 122..... pa bi me takodje zanimalo gde u Srbiji iamju da se nadju Tascam proizvodi..... i gde kod nas ima da se uzme DBX mini pre.....posto vidim d adaje solidne rezultate! ???? takodje....voleo bi da cujem vase preporuke za sve tri spravice!!! hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Lekic
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
gde u srbiji ima da se nadje to?
ovaj drugi pre amp i kolka mu je realna cena kod nas? kakav je AudioBuddy,i ova Tapco mixetica sa preampom? i kolko vrede ove (Tascam 122,MobilePRO) usb karte kad se koriste njihovi predpojacivaci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Tapco i bilo kakve varijante miksetica zaobiđi!
Neke od tih proizvoda možeš naći tako što klikneš na banner koji imaš u uglu!
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Ja recimo trebam samo jedan mikrofon i preamp znači? Ja ne mislim snimat bubanj, samo gitaru i vokal, ?to onda da uzmem, jel vrijede ovi prijedlozi gore? Koji kondenzatorski mikrofon nije vi?e od 1500kn, a dobar je za kučna snimanja? Hvala unaprijed... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
sto tapco? Ja imam jedan njihov miwer star skoro 30 godina, i za live je vrh
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ja imam mali Tapco Mix 50, mnogo je čistiji od Behringerovih Eurorack UB - mada to i nije neki kompliment - ali da je tada bio nabavljiv SM Pro, uzeo bih njega, pre svega zbog Hi-Z ulaza (za instrumente).
Kad već pišem... da li neko zna nešto iz ličnog iskustva o Behringeru C3?
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
a kartica... EMU0404, sto da ne... eto to ti je moj predlog za pre i karticu.. za mic jos malo prosvrljaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
http://alcpro.com/shop/product_info....roducts_id=132
I da kapiram da bi dobra kupovina bila TascamUS 122..... pa bi me takodje zanimalo gde u Srbiji iamju da se nadju Tascam proizvodi..... Ima kod nas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Artist - Karta?!? | zmaj | Pricaonica | 11 | 17-03-2009 04:46 PM |
PCMCIA karta? | dash | Computer Hardware | 4 | 05-03-2008 12:48 PM |
Karta | zmaj | Computer Hardware | 7 | 25-02-2004 06:52 PM |