|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
http://www.arturia.com/evolution/en/home.html
Dala se Arturia u hardverske module a i (pretpostavljam ne toliko verna) emulacija Jupitera-8 je tu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
medjutim, daleko od toga da ova sprava svejedno nebi mogla biti korisna i muzikalna. pogotovo u elektronici, tehnu.. uzivo i sl. pitam se samo sto je unutra. ako je to samo pc u kutiji sa knob interfaceom, nista. medjutim ako su portali svoje codove na nesto drugo npr. neki dedicated DSP, motorolu i sl, znaci bez windowsa u pozadini.. mozda i ode djelic "windows/vsti" plastike..koje je inace stalno tu. primjer: nord lead - isto software ali ne zvuci plasticno kao vsti.. vec ima svoj karakter i punch. ako nije preskup, i mene zanima .. ![]() Last edited by clusterchord; 19-01-2007 at 03:00 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
uhhh, brate.. dvije 'iljade eura u ducanu (MAP), znaci dok dovedes ovamo mozes umjesto toga kupiti i jedno 2 - 3 prava analogca usput.
dizajn je super ali cijena .. pusu oni marihuanu valjda ![]() Last edited by clusterchord; 19-01-2007 at 03:28 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Delimo isto misljenje Tomislave ... Navodno ima 2 Tiger Sharc DSP-a koji cine core sitema. Umesto da poboljsaju postojece emulacije,oni samo shtancuju nove.Nekada su updateovali synthove u pocetku(Minimoog 1.1 pa 1.5 update) sto ustvari svedoci koliko su emulacije daleko od pravog zvuka(zato sto su verovatno synthedit ![]() ![]() Skontao sam samo jednu stvar,nikada neces moci 100 % verno da rekreiras analogni synth ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mod?rateur analogue
|
![]()
evo nove slike od Arturia Origina:
![]() ![]() izgleda bit ce i verzija sa klavijaturom na odvajanje, a la Radias. pa to mi i neij bas nesto, izgleda nezgrapno ovako vertikalno.. da su barem potrpali taj LCD i sve te potove duz ove (sexy) klavijature, to bi izgledao ko neki virus - mislim da bi se to prodavalo.. ako nista drugo , zbog izgleda.. cekam kad ce neki demosi od ORigina, da mi cujemo malo kako to zvuci na samostalnom DSPu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Jupiter-8v demo je vani. Ovog puta hvala bogu demo radi i bez donglea.
Bas me zanima koliko je emulacija vjerna originalu - Clusterchord ajde napravi uzporedbu sa tvojim jp-8 in arturijinom emulacijom... check it out folks ![]() http://www.arturia.com/evolution/en/...resources.html |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji midi upgrade za Jupiter-8 rev.1 ? | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 21 | 26-05-2008 09:32 AM |
Roland Super Jupiter - demo | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 31 | 12-11-2006 03:05 PM |