|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
SuperModerator
|
![]()
...ljudi moji, upravo sam poterao nase Yamaha NS10M sa novim Bryston 3B SST PRO pojacalom, ljudi pa ja ne mogu da verujem!!! Ko god moze nek dodje i uveri se, pa ovo GRMI SEVA!!! Toliko je dobro da nemam reci! Pogotovo sto su to najocuvaniji par na koji sam naisao (jako su malo korisceni) a i Bryston je ganc nov... strasno!!! Vec se lagano zabrinjavam za PMC
![]() pozz Last edited by lesha; 03-01-2007 at 09:05 PM. Reason: prebaceno u novu temu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
.... jos kad bi ih poterao sa 4b sst .... uhhhh ... sreci nema kraja
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Velcome the d' clube! Sto bi rekli braca Englezi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
pa na čemu vi terate jamahe u zemunu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
jos da dodas profi kablove(ako vec nemas) i bice jos bolje.....samo ne daj PMC, da ne zazalis posle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Neka budjava Yamaha pa je jedno vreme bio i Bryston pa sad Bozo elektronik privremeno dobijen na probu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
SuperModerator
|
![]()
...sad sam se setio one price oko Alesis RA serije... NS10 zvuce tuzno na nekom budjavom ampu, onda kad nakacis RA alesis skontas WOW pa ovo je do jaja zvucnik, a ustvari tada se tek nagovesti lagano njihov karakter. Medjutim krnes Brystona i tada shvatis kako je TO prava stvar! Kad malo bolje razmislim, bas tako je i tekao nas amping history oko nasih yamaha... prvo neki govnjivi technics, pa onda alesis RA (nagovestaj dobrog sounda) pa onda BoZo koji je isto bio na test drive-u i preporodio NS 10 (otvorio ih, bili zu i mnogo brzi) i kad je dosao bryston sve je bilo neverovatno! Brz mid, hiper realni visoki, i prava kolicina basa... bash je onako kako treba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Koliko sam puta imao ljude da kazu, "ajde pusti sad malo da cujemo kako zvuci na NS10.." a ono sve vreme svvira na NS10 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
kad smo vec kod ns10, ja uspeo da spalim visoke !!!! tuga, ali sta je tu je ! Oni visoki u Thomann-u su to sto treba (JA 0518A). Da li je to prava zamena ? Ima li neko iskustva sa tim ? Da li ih je neko promenio i da li ima razlike ?
http://www.thomann.de/de/yamaha_ns10m_hochtoener.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja sam na nagovor mojih drugara kupio Ra 500 samo za NS 10 .... i bio uzasno nesrecan ...... mislim da je to jako pogresno pojacalo za ns10 ..... brzo sam ga prodao ..... Mislim da to uopste nije lose pojacalo , ali ne za ns10 Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
yamaha ns10m ili yamaha msp5 | darkobt | Monitoring | 7 | 29-01-2009 09:03 PM |
ONKYO A-8430 & Yamaha NS10M STUDIO | 66musicman | Monitoring | 7 | 22-09-2007 11:14 AM |
Jos malo o NS10M | idekius | Monitoring | 1 | 01-11-2005 12:11 PM |