![]() |
Yamaha NS10M + Bryston 3B SST PRO
...ljudi moji, upravo sam poterao nase Yamaha NS10M sa novim Bryston 3B SST PRO pojacalom, ljudi pa ja ne mogu da verujem!!! Ko god moze nek dodje i uveri se, pa ovo GRMI SEVA!!! Toliko je dobro da nemam reci! Pogotovo sto su to najocuvaniji par na koji sam naisao (jako su malo korisceni) a i Bryston je ganc nov... strasno!!! Vec se lagano zabrinjavam za PMC :)
pozz |
Re: Yamaha NS10M + Bryston 3B SST PRO
.... jos kad bi ih poterao sa 4b sst .... uhhhh ... sreci nema kraja ;)
Pozdrav |
Velcome the d' clube! Sto bi rekli braca Englezi.
|
pa na čemu vi terate jamahe u zemunu?
|
jos da dodas profi kablove(ako vec nemas) i bice jos bolje.....samo ne daj PMC, da ne zazalis posle;)
|
Neka budjava Yamaha pa je jedno vreme bio i Bryston pa sad Bozo elektronik privremeno dobijen na probu.
|
...sad sam se setio one price oko Alesis RA serije... NS10 zvuce tuzno na nekom budjavom ampu, onda kad nakacis RA alesis skontas WOW pa ovo je do jaja zvucnik, a ustvari tada se tek nagovesti lagano njihov karakter. Medjutim krnes Brystona i tada shvatis kako je TO prava stvar! Kad malo bolje razmislim, bas tako je i tekao nas amping history oko nasih yamaha... prvo neki govnjivi technics, pa onda alesis RA (nagovestaj dobrog sounda) pa onda BoZo koji je isto bio na test drive-u i preporodio NS 10 (otvorio ih, bili zu i mnogo brzi) i kad je dosao bryston sve je bilo neverovatno! Brz mid, hiper realni visoki, i prava kolicina basa... bash je onako kako treba :D
|
Quote:
Koliko sam puta imao ljude da kazu, "ajde pusti sad malo da cujemo kako zvuci na NS10.." a ono sve vreme svvira na NS10:rotfl: |
kad smo vec kod ns10, ja uspeo da spalim visoke !!!! tuga, ali sta je tu je ! Oni visoki u Thomann-u su to sto treba (JA 0518A). Da li je to prava zamena ? Ima li neko iskustva sa tim ? Da li ih je neko promenio i da li ima razlike ?
http://www.thomann.de/de/yamaha_ns10m_hochtoener.htm |
Quote:
Ja sam na nagovor mojih drugara kupio Ra 500 samo za NS 10 .... i bio uzasno nesrecan ...... mislim da je to jako pogresno pojacalo za ns10 ..... brzo sam ga prodao ..... Mislim da to uopste nije lose pojacalo , ali ne za ns10 Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 09:18 AM. |