|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Danas su mi stigli.
![]() Priznajem, ovi su zvučnici u meni jo? jednom probudili ?ensku stranu, jer sam se naime, rasplakala kad je iz njih zvuk iza?ao! Ma nije bilo potrebno vi?e od 4 takta, ta ljepota, ta savr?enost, taj cijeli svemir frekvencija koji se otvorio, ta ?ivost, nevjerojatna dinamika , stereo slika u kojoj mo?e? doticati instrumente, basevi tako jasni i britki, visoki doslovce miluju u?i, tako meki i prozračni, sveukupno kao da si u nekoj drugoj dimenziji. Stvarno genijalno! Genijalno!! Genijalno!! Pritiskom B tipke na mackiju i slu?anje Alesis M1MkII zvučnika doveo je do zbunjenog pogleda mene i Filipa, u trenu smo se naglo pogledali i zbunjeno upitali kako sam ikad mogla raditi na njima!! Pita? se, khm, khm... a gdje je ono nestao zvuk? Jesu li mi se začepile u?i? Muzika je zvučala dosadno, odu?evljenje palo. No, vratismo sve na A gumb i čovječe, povratak entuzijazma i ljepote, svemir se otvorio, sunce iza?lo! Nikad, nikad u ?ivotu nisam kupila ne?to ?to me toliko odu?evilo kao ovi zvučnici. Sve ?to mogu reći njihovom proizvođaču jest ![]() ______________ Manje ?ensku recenziju ![]() Znate li onaj osjećaj u solarnom plexusu, onaj pozitivan nemir, odu?evljenje, uzbuđenost, zanesenost, osjećaj svemogućnosti, osjećaj da letite? Ove su "kutije" to u meni probudile. Osjećam se ponovno kao kad sam imala 12 godina i s walkmanom plesala po ulici kao luđakinja, ali svijet je bio tako jebeno dobar sve dok su slu?alice bile na u?ima. Presretna sam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ti bas umes da se obradujes
![]()
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Do suza.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
I bez Big Noba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Bas ste zlocesti sa pokusajima partibrejkanja!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
cestitke
![]() a i nasla si sta da uporedjujes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
A čuj, zanimala me usporedba onoga na čemu sam radila i na čemu ću raditi.... boze, svaka mi čast!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Potpuno si upravu, ali probaj da preskocis Big Nob pa nam reci impresije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Ajde, baš budemo sutra! Hm... točnije - čim kupim adekvatne kablove za to radi naše Lune koja ima nezgodan izlaz (1 stereo izlaz, nebalansiran)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dynaudio BM5A+sub vs dynaudio BM15p | chubich | Monitoring | 13 | 21-09-2007 08:46 PM |