Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Recenzije

Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-12-2006, 09:48 PM   #1
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Dynaudio BM15A

Danas su mi stigli. Do njih smo stavili moje stare alesise. Oba smo para upiknuli u Mackie Big Knob i bili smo spremni da napravimo usporedni test slu?anja.

Priznajem, ovi su zvučnici u meni jo? jednom probudili ?ensku stranu, jer sam se naime, rasplakala kad je iz njih zvuk iza?ao! Ma nije bilo potrebno vi?e od 4 takta, ta ljepota, ta savr?enost, taj cijeli svemir frekvencija koji se otvorio, ta ?ivost, nevjerojatna dinamika , stereo slika u kojoj mo?e? doticati instrumente, basevi tako jasni i britki, visoki doslovce miluju u?i, tako meki i prozračni, sveukupno kao da si u nekoj drugoj dimenziji. Stvarno genijalno! Genijalno!! Genijalno!!

Pritiskom B tipke na mackiju i slu?anje Alesis M1MkII zvučnika doveo je do zbunjenog pogleda mene i Filipa, u trenu smo se naglo pogledali i zbunjeno upitali kako sam ikad mogla raditi na njima!! Pita? se, khm, khm... a gdje je ono nestao zvuk? Jesu li mi se začepile u?i? Muzika je zvučala dosadno, odu?evljenje palo. No, vratismo sve na A gumb i čovječe, povratak entuzijazma i ljepote, svemir se otvorio, sunce iza?lo!

Nikad, nikad u ?ivotu nisam kupila ne?to ?to me toliko odu?evilo kao ovi zvučnici. Sve ?to mogu reći njihovom proizvođaču jest .

Manje ?ensku recenziju mo?ete dobiti od Shota, Oggy-ja (ponosnih vlasnika istih, samo Pasivne verzije) ili od mene za neko vrijeme kad ću ih samo voljeti, a ne biti tako luuuuudo zaljubljena.

Znate li onaj osjećaj u solarnom plexusu, onaj pozitivan nemir, odu?evljenje, uzbuđenost, zanesenost, osjećaj svemogućnosti, osjećaj da letite? Ove su "kutije" to u meni probudile. Osjećam se ponovno kao kad sam imala 12 godina i s walkmanom plesala po ulici kao luđakinja, ali svijet je bio tako jebeno dobar sve dok su slu?alice bile na u?ima.

Presretna sam!
ANITA is offline   Reply With Quote
Old 28-12-2006, 10:15 PM   #2
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: Dynaudio BM15A

Ti bas umes da se obradujes ...........lepo je videti da nekoga moze toliko dirnuti dobar zvuk. Cestitam
Old 28-12-2006, 10:41 PM   #3
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by Moritz
Ti bas umes da se obradujes ...........lepo je videti da nekoga moze toliko dirnuti dobar zvuk. Cestitam
I mene je dirnulo (po dzepu!) kad sam kupio Dynaudio M2 sa Chord pojacalom, Dynaudio stalcima i Van Damme kablom!!
Do suza....
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 28-12-2006, 10:41 PM   #4
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

Quote:
Originally Posted by ANITA
Priznajem, ovi su zvučnici u meni jo? jednom probudili ?ensku stranu, jer sam se naime, rasplakala kad je iz njih zvuk iza?ao! Ma nije bilo potrebno vi?e od 4 takta, ta ljepota, ta savr?enost, taj cijeli svemir frekvencija koji se otvorio, ta ?ivost, nevjerojatna dinamika , stereo slika u kojoj mo?e? doticati instrumente, basevi tako jasni i britki, visoki doslovce miluju u?i, tako meki i prozračni, sveukupno kao da si u nekoj drugoj dimenziji. Stvarno genijalno! Genijalno!! Genijalno!!
uh, sta bi tek rekla kad bi cula neke postene monitore
zvincic is offline   Reply With Quote
Old 28-12-2006, 11:05 PM   #5
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

I bez Big Noba.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 28-12-2006, 11:11 PM   #6
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Bas ste zlocesti sa pokusajima partibrejkanja!
Old 28-12-2006, 11:15 PM   #7
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

cestitke

a i nasla si sta da uporedjujes
lesha is offline   Reply With Quote
Old 28-12-2006, 11:16 PM   #8
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

A čuj, zanimala me usporedba onoga na čemu sam radila i na čemu ću raditi.... boze, svaka mi čast! Haha...
Old 28-12-2006, 11:24 PM   #9
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Potpuno si upravu, ali probaj da preskocis Big Nob pa nam reci impresije.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 28-12-2006, 11:32 PM   #10
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Ajde, baš budemo sutra! Hm... točnije - čim kupim adekvatne kablove za to radi naše Lune koja ima nezgodan izlaz (1 stereo izlaz, nebalansiran)...
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules