Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Recenzije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=100)
-   -   Dynaudio BM15A (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16447)

ANITA 28-12-2006 09:48 PM

Dynaudio BM15A

Danas su mi stigli. :) Do njih smo stavili moje stare alesise. Oba smo para upiknuli u Mackie Big Knob i bili smo spremni da napravimo usporedni test slu?anja.

Priznajem, ovi su zvučnici u meni jo? jednom probudili ?ensku stranu, jer sam se naime, rasplakala kad je iz njih zvuk iza?ao! Ma nije bilo potrebno vi?e od 4 takta, ta ljepota, ta savr?enost, taj cijeli svemir frekvencija koji se otvorio, ta ?ivost, nevjerojatna dinamika , stereo slika u kojoj mo?e? doticati instrumente, basevi tako jasni i britki, visoki doslovce miluju u?i, tako meki i prozračni, sveukupno kao da si u nekoj drugoj dimenziji. Stvarno genijalno! Genijalno!! Genijalno!!

Pritiskom B tipke na mackiju i slu?anje Alesis M1MkII zvučnika doveo je do zbunjenog pogleda mene i Filipa, u trenu smo se naglo pogledali i zbunjeno upitali kako sam ikad mogla raditi na njima!! Pita? se, khm, khm... a gdje je ono nestao zvuk? Jesu li mi se začepile u?i? Muzika je zvučala dosadno, odu?evljenje palo. No, vratismo sve na A gumb i čovječe, povratak entuzijazma i ljepote, svemir se otvorio, sunce iza?lo!

Nikad, nikad u ?ivotu nisam kupila ne?to ?to me toliko odu?evilo kao ovi zvučnici. Sve ?to mogu reći njihovom proizvođaču jest http://www.roda.hr/rodaphpBB2/images...ici/naklon.gif.

Manje ?ensku recenziju :D mo?ete dobiti od Shota, Oggy-ja (ponosnih vlasnika istih, samo Pasivne verzije) ili od mene za neko vrijeme kad ću ih samo voljeti, a ne biti tako luuuuudo zaljubljena.

Znate li onaj osjećaj u solarnom plexusu, onaj pozitivan nemir, odu?evljenje, uzbuđenost, zanesenost, osjećaj svemogućnosti, osjećaj da letite? Ove su "kutije" to u meni probudile. Osjećam se ponovno kao kad sam imala 12 godina i s walkmanom plesala po ulici kao luđakinja, ali svijet je bio tako jebeno dobar sve dok su slu?alice bile na u?ima.

Presretna sam!

Moritz 28-12-2006 10:15 PM

Re: Dynaudio BM15A

Ti bas umes da se obradujes :)...........lepo je videti da nekoga moze toliko dirnuti dobar zvuk. Cestitam

DaBear 28-12-2006 10:41 PM

Quote:

Originally Posted by Moritz
Ti bas umes da se obradujes :)...........lepo je videti da nekoga moze toliko dirnuti dobar zvuk. Cestitam

I mene je dirnulo (po dzepu!) kad sam kupio Dynaudio M2 sa Chord pojacalom, Dynaudio stalcima i Van Damme kablom!!
Do suza....:rolleyes:

zvincic 28-12-2006 10:41 PM

Quote:

Originally Posted by ANITA
Priznajem, ovi su zvučnici u meni jo? jednom probudili ?ensku stranu, jer sam se naime, rasplakala kad je iz njih zvuk iza?ao! Ma nije bilo potrebno vi?e od 4 takta, ta ljepota, ta savr?enost, taj cijeli svemir frekvencija koji se otvorio, ta ?ivost, nevjerojatna dinamika , stereo slika u kojoj mo?e? doticati instrumente, basevi tako jasni i britki, visoki doslovce miluju u?i, tako meki i prozračni, sveukupno kao da si u nekoj drugoj dimenziji. Stvarno genijalno! Genijalno!! Genijalno!!

uh, sta bi tek rekla kad bi cula neke postene monitore :rotfl:

LACKY 28-12-2006 11:05 PM

I bez Big Noba.

ANITA 28-12-2006 11:11 PM

Bas ste zlocesti sa pokusajima partibrejkanja! :p

lesha 28-12-2006 11:15 PM

cestitke :)

a i nasla si sta da uporedjujes :D

ANITA 28-12-2006 11:16 PM

A čuj, zanimala me usporedba onoga na čemu sam radila i na čemu ću raditi.... boze, svaka mi čast! :) Haha...

LACKY 28-12-2006 11:24 PM

Potpuno si upravu, ali probaj da preskocis Big Nob pa nam reci impresije.

ANITA 28-12-2006 11:32 PM

Ajde, baš budemo sutra! Hm... točnije - čim kupim adekvatne kablove za to radi naše Lune koja ima nezgodan izlaz (1 stereo izlaz, nebalansiran)...

All times are GMT +1. The time now is 06:59 PM.