|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
e pa sefe pa da se rastanemo :]]]]]
izvoli da te nesto malo drmne po emociji a i vi ostali mozete da cujete njegov sam pocetak :]]] |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
ne ceraj coeka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
daleko od toga da ga teram ! :]]]] moraju da prorade emocije da bi ostao :]
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
pa dje ce?Nije ni pominjao da ce da ide
![]() ![]() evo skidam ti ovo od 15mb...sta je ovo? Last edited by balthazaar; 20-10-2006 at 01:18 AM. |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
provalices i sam al' neka sam sef kaze sta je ovo :]]]] znaci jedva sam iskopao iz arhive ! :]
|
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Kako te nije mrzelo !? Kako da se ne secam - The MAster Scratch Band - PRVI DOMACI Hip Hop / Break Dance album !! Video sam na nekim nasim forumima, cak su obelezili 20 godina od izdavanja (!!??) prvog YU Hip Hop albuma...Daleka 1985 !!!!!!:o
A mi se zezali ko ludaci kod Enca Lesica u studiju..Linn Drum, TR-808, Pro One, MC-4, Mono Poly, Lazin PPG, Kurtzweil, itd... ![]() Najbolje je sto kad smo otisli u Zagreb u Jugoton, oni odlepili na to! Platili su nam super za ono vreme za album, pa hotel za nocenje, pa avionske karte (!!? pazi to!) ![]() Sad mi bas smesno... Super.. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|