![]() |
e pa sefe !
e pa sefe pa da se rastanemo :]]]]]
izvoli da te nesto malo drmne po emociji a i vi ostali mozete da cujete njegov sam pocetak :]]] |
Re: e pa sefe !
ne ceraj coeka;) :D
|
daleko od toga da ga teram ! :]]]] moraju da prorade emocije da bi ostao :]
|
pa dje ce?Nije ni pominjao da ce da ide:D ;)
evo skidam ti ovo od 15mb...sta je ovo? |
provalices i sam al' neka sam sef kaze sta je ovo :]]]] znaci jedva sam iskopao iz arhive ! :]
|
Kako te nije mrzelo !? Kako da se ne secam - The MAster Scratch Band - PRVI DOMACI Hip Hop / Break Dance album !! Video sam na nekim nasim forumima, cak su obelezili 20 godina od izdavanja (!!??) prvog YU Hip Hop albuma...Daleka 1985 !!!!!!:o
A mi se zezali ko ludaci kod Enca Lesica u studiju..Linn Drum, TR-808, Pro One, MC-4, Mono Poly, Lazin PPG, Kurtzweil, itd...:D Najbolje je sto kad smo otisli u Zagreb u Jugoton, oni odlepili na to! Platili su nam super za ono vreme za album, pa hotel za nocenje, pa avionske karte (!!? pazi to!):mrgreen: Sad mi bas smesno... Super.. |
dobro ti je ono. retro! :)
ajde baci neki koment na sound. da ovako nesto dobijes na preslusavanje, sta bi rekao na uradak (naravno, ne odnosim se na kompoziciju). jel ok? ...ili porasli sandardi? |
Quote:
|
Quote:
pa ovo je radjeno pre 22 godine !!!! Nije bilo MIDI-ja tad..tek je poceo da se pojavljuje! Radili smo sa CV/GATE sintijima....nas drug Misha nam je napravio FSK sync box da sinhronizujemo Linn-a, TR-808 i MC-4 !! I sve vreme je isao sync tone na jedan kanal na traku...snimis jednu liniju, premotas traku, napravis novi zvuk, snimis ga pa opet!!! I sve mono linije !! Prvi put smo ushli u "pravi studio"...(nije kucni 8-kanala mislim..) bio Lexicon 200, 4 komada Korg delay-s, par kompresora, 16 kanala magnetofon, neki nemacki mixer - sad Mousse T radi na takvom "retro" mikseru ?!?! imam slike sa sessiona, samo da ih nadjem!! |
bas pomocu stapa i kanapa ! aj da vidimo te slike! :]
|
All times are GMT +1. The time now is 05:00 PM. |