|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Nadam se da ne narusavam pravilnik foruma, radi se o tamo nekoj Engleskoj.......
![]() Posto oko tebe ima dosta studija, da li razmenjujete software ili se (i) ![]()
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Dobro pitanje.... Svi oko mene i ja imaju legalne sequencere (Logic / Pro Tools) - oni svi dolaze sa donglovima, PT sa DSP kartama (tako da ti dzabe crack!)..software-a puno kupujemo takodje. Svi su na MAC-u, a za Mac-a uvek ima manje krekova... Samo mi dobijamo sve jeftinije nego sto je u radnjama. Ima par dealera koji nas snabdevaju i nekad je 35-50% jeftinije nego za druge, plus, svi su registrovani kao firma pa mogu da dobiju nazad 17,5% VAT (kao PDV kod nas) Nekad smo menjali sampling CDs..ali to je izumrlo..svi imaju po stotine GB loopva i zvukova.... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Dobro, za sekvencere mi je jasno, TDM takodje, ali VST instrumenti...... ?
#4 |
Senior Member
|
![]()
offe stvarno si carina zbog ovog pitanja
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ne vidim problem, mi smo cisti, Englezi su cisti.......... samo Holandjani kvare prosek
![]()
#6 |
Pro Member
|
![]()
E kada jedemo govna, da ih jedemo do kraja!
Izvinjavam se ali jedno pitanje! Ko je najveci proizvodjac softa na svetu? Odgovor: Amerika i Evropska unija! A ko su najveci razbijaci softvera? Odgovor: Amerikanci i Evropljani! A mi glumimo gljive (kao i Kinezi)! |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Software za Mac? | Jan | Audio Software | 29 | 07-02-2012 12:11 PM |
DJ Software | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 22 | 11-09-2008 03:19 PM |
Orginalni Software | Plonk | Audio Software | 10 | 31-12-2007 04:15 PM |
nije sve u software-u! | dlukace | Audio Software | 9 | 23-02-2004 05:22 AM |