|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Cime to radis?
Hardver,softver,banke zvukova,EQ,kompresija. |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Programiram MIDI u Pro Tools-u. Teram sve u MIDI-ju dok PT ne pocne da umire (na starom PT MIDI se gusi ako ga opteretis...kaka!) onda prebacim sve u audio trake pa njih seckam. Takodje importujem loops i kojesta iz starih sessiona...skoro sam pazario PC u racku, pa sad prebacujem sve samplove u Kontakt 2 na njemu... Nemam gotove setape za bubnjeve, UVEK biram nove zvukove za svaki miks...i vrlo cesto samplujem sa ploca... |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa i nije bash ipak ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
He,he, evo ja sam pokupio ploce od prijatelja i bunario semplove do skoro, i definitivo menjam nacin razmisljanja. Jer za nas koji nemamo cime da snimamo ziv bubanj, a i ne znamo, ono sto smo nasli u rudniku moze ponakad da bude plemeniti metal (da, skidao sam uglavnom sa hard rock, heavy metal ploca).
![]()
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
pa ovi crnci sto rade hip hop i rap, dupe bi dali za ploce od Smaka, Dugmeta, grupe Septembar itd....!! Moj drug Ogi je sad zavrsio album sa tonom nasih starih samlova (Bisera Veletanlic, na primer!!) ima tu mnooogo materijala za "plasenje"//// |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ni ja nisam pomenuo moje favorite od kojih skidam zvuke!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Fatboy Slim sampluje ko lud (i dalje na 2 S900!!!!), svi hip-hoperi... A normalno je da svi kriju poreklo sampla..nekad mozes da se provuces i da ne primete odakle je pa nemora da se plati za to!!! |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ritam mashina vst | liman021 | Audio Software | 17 | 07-07-2006 07:31 PM |
Programiranje bubnjeva putem elektronaca | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 16 | 20-02-2006 10:26 PM |
Programiranje bubnja | dacko | Vlado Georgiev | 1 | 24-02-2005 05:50 AM |
Drums::: programiranje bubnja | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 22-06-2003 03:03 PM |