|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Napokon sam ga uzeo, pa da samo kazem kako je fantastican.
![]() L2, L3, Elephant 2, Timeworks su po mom sudu male bebe. Sound zvuci puno i mocno, tranzijenti nisu zgazeni i ne gubi se na basu. Metering je nevjerojatno precizan. Jos nisam radio mastering s njim nego ga samo koristio na zasebnim kanalima, ali uvjeren sam da ce se tek u masteringu pokazat. Preporucam. Btw. Jel itko probao od Sonya Dynamic za powercore. Jako me zanima, ali mi se 600 ? ne daje za nesto sto nemam prilike probati, a recenzije na forumu nisu bas nesto cemu vjerujem ako se radi o official TC forumima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
isto to sam rekao kada sam ga probao......neverovatno!
koristio sam ga za mastering i fenomenalno se pokazao....takodje, metering je po bob katzovim specifikacijama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ne znam... Meni i dalje Inflator zakon. Verovatno jos nisam bas ovladao sa Precision Limiterom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
vjerujem da je super, ali TC je totalno los sa trial forama. Vjerujem da su svi Sony-ji super, ali ne mogu se probati. Ima netko verziju za pro toolse? Trebalo bi biti isto..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
probao .....opet probao .....pa mi ga hvalili ....pa opet probao .....pa sam UAD ov fan ......... pa opet .....i dalje ne moze prici ...timeworksu ......osim mozda za balade ......totalno gubi punch i tvrdocu ..... i sve smeksa ....i malo nabustuje nesto na 300 - 400 hz ....iako sam sebe toliko ubedjivao da predjem na taj limiter......nikako ne mogu ....cak sam dovodio kolege muzicare......nisam im pricao koji je koji ....posto se svima dopada kako je lep UAD ov limiter.......svi su birali timeworks ......o ostalim necu ni da pricam ...... na zalost ..... ostajem pri timeworksu .....pojacava signal a najmanje menja karakter istog .....po mom misljenju ....
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() sad radin jedan finiji, akusticni materijal i mislin da cu ga masterizirat sa uadovim limiterom, ali recimo kad cinin nekake bombasticne radijske reklame i jingleove, dance, pop, hip-hop i sl., onda mi je jos uvik timeworks prvi izbor. 8)
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
hehe, nije mi se dalo cekat. imam odavno timeworks, ali meni se sound od UADovog limitera puno vise svidja. i elephant 2 mi je bolji od timeworks. jedino mi nije legao toliko hvaljeni L2, iako sam ga jako dugo koristio.
Sandro me zainrigirao s novim EQom. Zasad ce to pricekat bolje dane, a do tada moram ubost jos jedan UAD i jako se lozim na Rolandove pluginove. ![]() Zanima me kako ce ih skinut. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vibrator
|
![]()
je li ko probao sinus peakcomp ?
u limit modu (1:1) bi trebao da bude transparentan kao i timeworks... ja sam primetio neznatnu razliku na mojim alesisima, 'ajde nek neko drugi proba, da vidimo kako se cuje na drugim monitorima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
posle podrobnijeg slusanja, timeworks je za nijansu transparentniji...
sinus, sto kaze sandro, skoro neprimetno pumpa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UAD VCA VU and Precision Enhancer kHz | liman021 | DSP forum | 16 | 08-01-2009 01:49 PM |
:: Kjaerhus Audio MPL-1 High Precision Mastering Limiter :: | lesha | Audio Software | 3 | 10-05-2006 09:47 AM |
UAD-1 -Precision EQ | SandRob | DSP forum | 10 | 28-01-2005 12:21 PM |