Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   UA Precision Limiter (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10632)

IK 26-02-2005 12:23 PM

UA Precision Limiter

Napokon sam ga uzeo, pa da samo kazem kako je fantastican. :shock:
L2, L3, Elephant 2, Timeworks su po mom sudu male bebe. Sound zvuci puno i mocno, tranzijenti nisu zgazeni i ne gubi se na basu. Metering je nevjerojatno precizan. Jos nisam radio mastering s njim nego ga samo koristio na zasebnim kanalima, ali uvjeren sam da ce se tek u masteringu pokazat.

Preporucam.

Btw. Jel itko probao od Sonya Dynamic za powercore. Jako me zanima, ali mi se 600 ? ne daje za nesto sto nemam prilike probati, a recenzije na forumu nisu bas nesto cemu vjerujem ako se radi o official TC forumima:) :twisted:

puRe 26-02-2005 01:26 PM

isto to sam rekao kada sam ga probao......neverovatno!

koristio sam ga za mastering i fenomenalno se pokazao....takodje, metering je po bob katzovim specifikacijama...

MilTon 26-02-2005 06:06 PM

Ne znam... Meni i dalje Inflator zakon. Verovatno jos nisam bas ovladao sa Precision Limiterom.

IK 27-02-2005 07:15 PM

vjerujem da je super, ali TC je totalno los sa trial forama. Vjerujem da su svi Sony-ji super, ali ne mogu se probati. Ima netko verziju za pro toolse? Trebalo bi biti isto..

Max 01-03-2005 01:02 AM

probao .....opet probao .....pa mi ga hvalili ....pa opet probao .....pa sam UAD ov fan ......... pa opet .....i dalje ne moze prici ...timeworksu ......osim mozda za balade ......totalno gubi punch i tvrdocu ..... i sve smeksa ....i malo nabustuje nesto na 300 - 400 hz ....iako sam sebe toliko ubedjivao da predjem na taj limiter......nikako ne mogu ....cak sam dovodio kolege muzicare......nisam im pricao koji je koji ....posto se svima dopada kako je lep UAD ov limiter.......svi su birali timeworks ......o ostalim necu ni da pricam ...... na zalost ..... ostajem pri timeworksu .....pojacava signal a najmanje menja karakter istog .....po mom misljenju ....

pozdrav

SandRob 01-03-2005 08:50 AM

Quote:

Originally Posted by Max
probao .....opet probao .....pa mi ga hvalili ....pa opet probao .....pa sam UAD ov fan ......... pa opet .....i dalje ne moze prici ...timeworksu ......osim mozda za balade ......totalno gubi punch i tvrdocu ..... i sve smeksa ....i malo nabustuje nesto na 300 - 400 hz ....iako sam sebe toliko ubedjivao da predjem na taj limiter......nikako ne mogu ....cak sam dovodio kolege muzicare......nisam im pricao koji je koji ....posto se svima dopada kako je lep UAD ov limiter.......svi su birali timeworks ......o ostalim necu ni da pricam ...... na zalost ..... ostajem pri timeworksu .....pojacava signal a najmanje menja karakter istog .....po mom misljenju ....

pozdrav

ooootkad ja njima govorin o tomu timeworksu, ali me ne slusaju. :roll: cak san ik-u sugerira da prova timeworks, prije nego uzme uadov limiter, ali on ni moga cekat. ;) he, he... ma ja san isto pa na uadov limiter i sigurno se radi o fantasticnon spravici, prema kojon su l2 i l3 male igrackice.
sad radin jedan finiji, akusticni materijal i mislin da cu ga masterizirat sa uadovim limiterom, ali recimo kad cinin nekake bombasticne radijske reklame i jingleove, dance, pop, hip-hop i sl., onda mi je jos uvik timeworks prvi izbor. 8)

IK 01-03-2005 01:13 PM

hehe, nije mi se dalo cekat. imam odavno timeworks, ali meni se sound od UADovog limitera puno vise svidja. i elephant 2 mi je bolji od timeworks. jedino mi nije legao toliko hvaljeni L2, iako sam ga jako dugo koristio.

Sandro me zainrigirao s novim EQom. Zasad ce to pricekat bolje dane, a do tada moram ubost jos jedan UAD i jako se lozim na Rolandove pluginove. :D
Zanima me kako ce ih skinut.

lesha 01-03-2005 01:45 PM

je li ko probao sinus peakcomp ?

u limit modu (1:1) bi trebao da bude transparentan kao i timeworks...
ja sam primetio neznatnu razliku na mojim alesisima, 'ajde nek neko drugi proba, da vidimo kako se cuje na drugim monitorima...

lesha 01-03-2005 09:55 PM

posle podrobnijeg slusanja, timeworks je za nijansu transparentniji...
sinus, sto kaze sandro, skoro neprimetno pumpa :)

SandRob 02-03-2005 06:40 AM

Quote:

Originally Posted by lesha
posle podrobnijeg slusanja, timeworks je za nijansu transparentniji...
sinus, sto kaze sandro, skoro neprimetno pumpa :)

sinus ima odlican gate. bdv :)

All times are GMT +1. The time now is 08:35 AM.