|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Bili Fata i Mujo na skijanju na Jahorini. Provodili su se sedam dana i doslo je vrijeme da se na hotelskoj recepciji srede računi.
Dijalog recepcionara i Muje: R: Kori?tenje ba?ena - trideset maraka. M: Ali ja uopce nisam koristio bazen, ba, s'o će mi to? R: E, pa mogao si, brate. Dalje.. Koristenje saune - dvadeset maraka. M: Sauna? A sto ti je to? R: To je ono: para, rucnik... i tako to. M: Ali ja nisam koristio tu saunu! R: Mogao si. Teniski teren - osamdeset maraka. M: Tenis? Cuj, ba, ma ja nikad nisam ni prob'o igrati tenisa! R: A, mogao si, čovječe! Nocenje, dorucak, sve zajedno ispada 260 maraka. M: Evo ti 100 maraka. To je najvise sto ću ti dat!!! R: Kako to sad? M: Jer si mi jebav'o Fatu. R: Ma daj. Fatu? Nisam! M: E pa, mog'o si! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Ozenio se mujo japankom i dosao haso da ga posjeti:
*Pa pita Haso: "jeli ba Mujo kako se ti sporazumjevas sa tvojom zenom, *a Mujo ce njemu: "mimikom ba mimikom" *Poslije nekog vremena sjede oni svi za jednim stolom, a Japanka izvadi sisu i pokaza Muji. *Mujo ko iz topa ustade, ode, kresnu joj majku, vrati se, ponese kantu vode i prospe joj na glavu. *A Haso ga pita pa sta to uradi bolan Mujo. *A Mujo ce na to: "ona meni idi kupi mlijeko, a ja njoj je*em ti mater vidis da pada kisa" Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Dok sretna majka drži novorođenče u naručju, prilazi joj medicinska sestra i kaže:
- Vani je sretni otac sa buketom cveća, da li da ga pustim kod vas? - Ne! Ni slučajno! - Pa zašto gospođo? - Svakog trenutka može naići moj muž! - Ja se nesanice brzo riješim. Uvijek brojim do tri, i gotovo. - Samo do tri? - Pa dobro, nekad i do pola četiri. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
VIP Member
|
Quote:
ufffff..jbte ! ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
LA-2A's in a bar. 1176 walks into the bar and immediately starts picking a fight with LA-2A. LA-2A just looks at 1176 and says, "Why do you always have to be so quick to attack?"
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
idem ja kroz sumu i berem gljive....svakakve razlicite....male,velike,srednje..punim kosaricu..mmmm super večera će bas bit super..kad najednom naletim na VELIKU crvenu gljivu sa zutim točkicama
Kad najednom ispred mene se pojavi rakun i kaze mi.. jebi me i ovo ce sve prestati... sve ce biti po starom.. ma sta??? JEBI ME kaze on ili ti nema spasa!!! I sta cu krenem ja jebat rakuna..jebem ja jebem... JACE,JACE!!!!!!!! sta cu......ja jace brze....izjebem ja rakuna ono izbijem ga iz cipela.. I TO JE ČASNI SUDE ISTINA A NE ONO STO TA CURA KAŽE. Last edited by telefon; 16-04-2014 at 11:39 PM. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
...Правија Пироћанац капију и кад завршија зафалило му малко уље да подмаже шарке. Повикне сина, да му флашу и нареди му да отидне куде комшију да купи уље. Синче му затражи паре, а овј му рекна да не треба.
Малечак отидне куде комшију, овј му сипа уље и затражи паре. Малечак му рекна: Татко неје даја паре... - Ондак нема уље - рекна му комшија и врна уље. Малечак отидне дома и врне на татка празну флашу, овј погледна у њум па рече на сина: - Јесам ти рекја да не треба паре, има тамн да подмажем шарке! * |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
"Svaki narod ima doktore (misli se na doktore što nemaju ordinaciju)...kakve zaslužuje"
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|