|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Logic je najnapredniji i vec dugo najbolji sekvencer...kod nas sve funkcionise tako sto pera vidi od zike,zika od mike,a ovaj je cuo da je to najbolje i da svi u germaniji to koriste,pa je to glavni razlog zasto je steinberg toliko zastupljen i zasto je cakewalk bio pre njega...
sada razlika i nije toliko drasticna,ali npr. kada je steinberg izbacio cubase vst 5 i logic je izasao u verziji 5...cubase je bio smesan u poredjenju sa logicom...automatizacija,vrhunski sempler,odlicni efekti,svemocni ruting,...perverzija...cubase i sada kaska barem dve verzije za Logicom... Jedini problem je to sto je Logic mnogo "pipkav" i sporiji za rad od Nuenda,tako da u nekim studijima odlucuju i banalne stvari,npr. da li je za fade na duplexima potreban jedan klik ili tri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Logic je najnapredniji i vec dugo najbolji sekvencer...kod nas sve funkcionise tako sto pera vidi od zike,zika od mike,a ovaj je cuo da je to najbolje i da svi u germaniji to koriste,pa je to glavni razlog zasto je steinberg toliko zastupljen i zasto je cakewalk bio pre njega...
sada razlika i nije toliko drasticna,ali npr. kada je steinberg izbacio cubase vst 5 i logic je izasao u verziji 5...cubase je bio smesan u poredjenju sa logicom...automatizacija,vrhunski sempler,odlicni efekti,svemocni ruting,...perverzija...cubase i sada kaska barem dve verzije za Logicom... Jedini problem je to sto je Logic mnogo "pipkav" i sporiji za rad od Nuenda,tako da u nekim studijima odlucuju i banalne stvari,npr. da li je za fade na duplexima potreban jedan klik ili tri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Vibrator
|
![]()
ljudi.... konacno posle duuugo vremena i meni da se ispuni zelja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ableton live 5 u najavi http://www.rumski.com/forum/viewtopic.php?p=44427#44427 konacno pdc i jos gomila unapredjenja !!!!! sa zadovoljstvom cu da zaboravim na sx.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kako volim ovaj smajli......A da, ma as-salaamah Steinberg 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Mason
|
![]() Quote:
Sto se tice nove verzije, evo je http://www.majormusic.com.au/scopenew.html#triple (ako je to uopste to) samo neznam sta ce ti...
![]() |
![]() |
#76 |
Super Moderator
|
![]()
TripleDat je softver i kompatibilan je sa CW-om, procitaj na sajtu
![]() |
#77 |
Member
|
![]()
TripleDAT je prva Creamwareova kartica, uz koju se dobijao istoimeni softver.
Idekius, veruj mi, TripleDAT software je po brzini rada, audio editingu i intuitivnosti bio inspiracija mnogim verzijama mnogih poznatih softvera. A sto se tice zvuka i dalje tvrdim da je bio vrh! Nije nostalgija, odavno vec TripleDAT nije aktuelan zbog nepodrske za ASIO, zbog nepostojanja MIDI, itd... Samo mi je zao sto nijedan od programa u kome sam kasnije radio, nije dostigao taj zvuk... Inace onaj TripleDAT LE koji nude za Scope je vrlo osakacen i i dalje nema integrisanu VST podrsku, pa je samim tim potpuno neupotrebljiv u danasnje vreme za neki ozbiljniji rad. Ostaje mi da cekam i dalje na neku 32-bitnu Asio reinkarnaciju TripleDAT-a. Zajedno sa Scope platformom koju imam (2 Pulsara II i Luna), mislim da bi to bila ozbiljna konkurencija ProTools koncepciji. Trenutno radim tako sto iz Nuenda izbacujem buseve u Creamware Mixer 2448 i miksam u njemu. Tu se vrsi, po meni, bolje sabiranje nego u samom Nuendu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Super Moderator
|
![]()
TripleDat je bio referenca rada ranije, to znam ali sam mislio na sadasnji softverski tripleDat koji naravno nisam ni probao
![]()
![]() |
#79 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Koliko se secam imao je i zescu cenu.Sad se sve pravi od plastike...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Senior Member
|
![]()
Koristim vecinom Nuendo 2.2.
Loopovi su iz nekog razloga bolji u Live 4 nego kod Steinberga jer ono sliceovanje kao i REX tu zvuce bez veze. Reason mi je prva ljubav jer je lak i suuperdobar ali ima mana koje svi znamo.Rewire rijesava toliko toga. Volio bih Logic 7,mislim da je za mene ali isto tako bih volio i Mac G5,isto tako bih volio i Porche 911,... Poceo sam sa SX-om pa mi sve te price o prednosti vst32 nisu bitne. Predpostavljam da svako zna sta mu je najbolje,dok cini posao. Pozdrav svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
I najbolji sekvencer je.... | milos | Audio Software | 98 | 21-06-2010 06:26 PM |
savjet-sekvencer | vuckovic | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 15-12-2007 12:02 AM |
Ubica Logic8 i Nuendo 4 - novi sekvencer | Moritz | Audio Software | 7 | 26-09-2007 10:42 AM |