|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Pro Member
|
![]()
sta rekoste za win7 64 i uopste za 64 bit aplikacije?
![]() |
#62 |
Pro Member
|
![]()
Pa 64 bitni S1 ne vidi 32 bitne pluginove, i 32 bitni s1 ne vidi 64bitne pluginove, odnosno nema nikakav interni bridge, predpostavljam da bi jbrdige radio :S
Ali na kraju sam instalirao 32bitni S1 posto su mi svi FX-ovi 32bitni, a mahom miksam. Samo cu Kontakt i Omnisphere da jbridgujem i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
steta...... bez obzira, probacu S1 malo detaljnije, ne iskljucujem mogucnost da predjem ![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Izvinite za ot.. ![]() Sada sto se tice Nuendo korisnika nisam siguran, ali znam da je S1 kompatibilan sa Cubase-om, odnosno .XML arhivama i da moze da ih importuje, kao i steinberg-project Sequel datoteke (ako nekome Sequel znaci ista ![]() ![]() Pozdrav!
![]() |
![]() |
#65 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Sto se tice editovanja velocity-ja za note pojedinacno, drzis Ctrl+Alt (mislim da je to kombinacija za PC, jer je na Mac-u Command+Option a to je ekvivalentno Ctrl+Alt na PC-u) i kursor se promeni u "velocity tool" (nacrtana olovka sa linijom ispod) i samo dragujes gore dole i menja se velocity za note pojedinacno ili vise nota ako su selektovane. "Druga stvar kod tog drum editora, koja postoji u cubase je sto mozes koristiti razlicite midi outpute za razlicite drum elemente. Mozes na primer kick da posaljes na bfd, dobos na superior, a hihat na battery... i da ti je sve to u jednoj midi traci." E ovo izgleda kao stvarno korisna stvar kod Cubase-a i bojim se da za sada ovo S1 ne moze. Interesantno je da moze da uradi bas obrnutu stvar. Npr. napravis NI Battery kanal i ucitas ili napravis kit sa vise bubnjeva. Na tom kanalu (gde je battery) u midi upises samo npr. kick. Zatim mozes da dodas novu praznu instrument traku u aranzmanu i u njoj rutiras instrument output na taj isti Battery i tu napravis midi region gde ces npr upisati samo dobos i clap, recimo..Tako moze da se napravi vise instrument traka ciji je izlaz na jedan isti VSTi (AU) i lako mozemo da grupisemo sve u jedan folder gde cemo imati pregledno svaki bubanj ili grupu. Naravno, to je potpuno obrnuta stvar od onoga sto si ti rekao sto cubase-ov editor moze ![]() Pozdrav ![]()
Imagination is more important than knowledge [Albert Einstein] Last edited by euphoric; 24-10-2011 at 04:06 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Jedino da ekportuje? .MID iz Cubasea, a audio piste izrenderuje? jednu po jednu i unese? ih u S1. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#68 |
Pro Member
|
![]()
Hvala, pa tako sam i mislio. Mada necu da "konvertujem" projekte iz Cubase-a. Ali planiram da probam da uradim mixing par pesama u S1, da vidim kako ide... Svidja mi se onaj render in place u S1 za instrumente, te lako konvertovanje iz midia u audio i nazad, zaista je nekako brz. Takodje kod "batch exporta" mi se svidja sto moze da zadrzi mono trake da budu mono, moze to i u Cubase-u, ali mono trake mora da se rutiraju na poseban mono output
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Pro Member
|
![]()
izvinjavam se sto spamujem
![]() Ali jel postoji opcija u S1 da se grupiraju audio events? Tipa imam na jednoj traci 100 audio eventa, recimo da je neki kick jedan do drugog, i ja hocu svaki 4. kick (znaci 25 od tih 100) da selektiram i da grupisem, da svaki put kad kliknem bilo koji od tih 25 kickova automatski se selektiraju i ostali? U Cubase-u je to prosto, ctrl+g i grupiraju se svi selektirani eventi, ovde ctrl+g ne funkcionise tako, vec se grupisu kanali, a ja hocu da grupisem evente (isecke) na istoj traci u okviru aranzman prozora |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania | shigumicu | Audio Software | 23 | 17-01-2011 04:05 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |
Presonus Studio One Demo !!!! | InsaneEyes | Audio Software | 34 | 11-11-2009 09:46 AM |