|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
#62 |
Moderator
|
![]()
To sto treba, cuce se i na Youtube
![]() Moram samo nekoga da navatam da sa DVD-a to iiskompresuje i postavi, posto ja ne znam ![]() Monteviziju nisam nikada gledao (lazem! Odgledao sam jednu pesmu ove godine, ali nisam celu. Prekidoh kada je uslo neko dete obuceno kao Andjeo) ![]()
#63 |
Vibrator
|
![]()
prica se o nekom namestanju glasova gledalaca.. zna li neko nesto o ovome?
|
![]() |
![]() |
#64 |
Moderator
|
![]()
Sve je moguce...
Navodno se svaljuje krivica na agenciju koja je organizovala i realizovala prikupljanje glasova. Broj glasova koji je dat na RTS sajtu je uzasno smesan. Nama pise da smo imali napr. 15 glasova ![]() A ja potrosio 1000 dinara kredita na "hvala" svima onima koji su mi poslali poruku da su glasali i navijali za nas. Da ne pominjem cetiri devojke koje idu u skolu, pa rodbinu, pa drugare, pa vrsnjake... Opet, ne bih da gresim dusu... Oni kazu da je to "...uzet uzorak i da je mogucnost greske mozda 1%...". Iskreno, bas me briga, osim sto bih mozda voleo da Negativ ili Trkulja eventualno predstavljaju zemlju na Eurosongu. Nas plasman realno moze da se popravi samo za jedno mesto, a posto nam to apsolutno nista ne znaci, ne bih kvario srecu gospodjici ispred nas, kojoj to svakako vise znaci ![]() Mada, moram priznati da me kopka tacan broj pristiglih glasova i sta je bilo sa onim glasovima koji nisu stigli, a kredit je iipak skinut sa racuna. Zaista nemam nikakva konkretna saznanja, a posto svi imaju "pouzdane sumnje", ja cu se ovaj put uzdrzati od istih ![]()
#65 |
Mason
|
![]()
Majku im lopovsku! A ja potrosio novac dovoljan za barem dve kesice pereca glasajuci za Betty Boop i Aleksu Jelica
![]()
#66 | |
Pro Member
|
![]()
@oggy
Mislio sam na izbor Evropesme koji je bio onda u crnoj gori (pesme sa beo i monte vizije, pa se birala ona koja ce da nas predstavlja). Organizacija je bila vise nego ocajna, a ton pogotovo... Quote:
![]()
![]() |
#67 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
#68 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
sa youtube se vrlo lako skidaju filmići...dakle, ako ne ?eli? da neko skine tvoj film, onda je najbolje da ga ne kači? niđe |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Moderator
|
![]()
Tacno tako. Jedini razlog zasto bih to uradio na taj nacin je zato sto je pregledno i sve na jednom mestu. O kvalitetu slike i zvuka nema tu ni govora. Cak ni ovo sto ja imam nije nekompresovan snimak, vec obican video DVD na kome se vec ne cuje onako kao na originalnom fajlu. Ipak, sve se cuje sto treba da se cuje i sve se vidi sto treba da se vidi. To da li ce neko da skine ili ne, me uopste ne zanima, tj. nemam nista protiv, ali nisam u fazonu da nekoga zajasem da dva meseca uploaduje video snimke. Ovo cu uraditi vise kao neki preview, nego nesto ozbiljno.
#70 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@oggy OK, u prevu si, samo prebaci (npr. preko Forge-a) u 64 kbps 22 khz MP3 fajl, i preslusaj prvo, pa ako se cuje to sto treba, ondak postavi, ak' ne, ondak probaj negde gde ce se cuti... Neznam, ima jos sajtova tipa YouTube, samo neznam koliko oni kompresuju zvuk, mada ne verujem da je bolja situacija. Kazem ti, najbolja bi varjanta bila, ako imas dovoljno vremena, da nakacis i na YouTube i ovako, imaces i preglednost, a mi cemo moci sa druge strane da skinemo nesto kvalitetniji snimak... ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2008 | Oggy | Pricaonica | 195 | 09-05-2008 03:01 AM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |