|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Moderator
|
![]()
ufff.....za tu cijenu ja bih potrazio polovni EL Fatso ili eventuelno ustedio jos malo i kupio novi.
Meni je to sprava koja je veoma pogodna za razlicite "dance" zanrove zbog odlicne distorzije i side chain inputa, radi fenomenalno kao 2 bus kompresor a uz to je veoma upotrebljiv kao i tracking compressor. Ja sam sa njim procesirao bubnje, loopove, bassove, synthe , vokale.....etc i snimao ih nazad u comp sa odlicnim rezultatima..... Svuda mi jer bio upotrebljiv i ima nekakv muzikalan karakter koji je tesko dobit sa plugsima..... Ja mislim da je to best buy za elektroniku i jos koji drugi zanr muzike. A sve ostalo je van tvog budgeta, nemoj lampu nikako, osim ako imas duplo vise novca.... Pozdrav, Gregor Z
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Senior Member
|
![]()
1950 funti. bez carine, bez poreza...
uf, uf, vjerujem da je sprava dobra, ali fakat mi je preskupa. ima li sta jeftinije od ovoga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Senior Member
|
![]()
gregor z, sad ces se nasmijat. el fatso - koja je to firma?
ajd pliz pojasni ili posalji neki link ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
http://www.empiricallabs.com/ jbg, Alan Smart jeste skup, ali vredi. Nisam siguran koliko je Fatso allaurounder (nema attack i release kontrole, nego su fiksne predefinisane vrednosti) - opet Smart nema Saturator... ali opet, stvar ukusa. ja imam oba ![]() a lampa - tako je, treba mnoooogo para za brutal tube comp ![]() pozzz. Last edited by Bitch; 13-02-2008 at 05:09 PM. Reason: pravopis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
MCI Master
|
![]()
pa za 1500 Eura ...najde se
DBX 160SL ![]() ili za te pare kupi Drawmer 1968 i jos ce ti ostat !!!! D Tube compressori su CUDA ali neki i nisu skupi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Moderator
|
![]() Quote:
http://www.thomann.de/gb/empirical_l...7_fatso_jr.htm A mislim da se ga moze dobit i malo jeftinije..... Ima dobar point Roginator....DBX 160 SL....ako ga mozes dobiti za tu lovu je super sprava.....ja ga ne bi prodao nikako....limiter mu je zakon....a i sidechain.....i naravno compresor Ali...za dodavati nekakav analog "feeling" meni je fatso jos uvijek zakon....nema attack/release i iskreno nikad mi nije to falilo.... A danas su plugsi tako dobri da ima vise smisla imat karakterni kompresor OTB (out of the box) i nekakav brzi ,clean comp/limiter ITB (in the box). Tako mozes sve ITB soundove slati u Fatso i snimit i h nazad u comp sa dodatkom nekakvog "analog" sounda i kasnije jih jos procesirat sa plugsima...ili ako snimas OTB synth ides direkt u Fatso i onda u comp..... Pozdrav, Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
mod?rateur analogue
|
![]()
za do dva soma, uzeo bih Drawmer 1968 bez razmisljanja.. par ljudi koji rade elektroniku sirokog spektra mi ga je preporucilo. preko toga.. sanjam o API2500, ne C2.., ili o 33609..bilo ams neve ili vintagedesign
![]() ![]() gledaj na lampu na 1968 kao zgodan dodatak, koji mozes koristiti u trackingu negdje za extra harmonike itd.. ali za 2-mix .. mislim da je nebitna. ili si napravi jedan G-SSL za male pare. za pocetak vise no dovoljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
...ali bas bi voleo da probam malo taj G-SSL! jbg sad mi ekipa za vikend ide u ZG, a nemam vremena ! moracu jednom da ti banem u tu shumu analog sintova da probamo taj GSSL. Mislim moze i ja tebi fajl-pa proces pa nazad, ali nije to to, treba to pod rukama ![]() ![]() ...a api2500 cu nadam se da probam next week |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kompresor decode -ili kako uistinu razumjeti kompresor i njegove parametre | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 20 | 26-04-2009 10:49 AM |
Kompresor AU | zmaj | Audio Software | 8 | 31-03-2009 04:34 PM |
rnc kompresor | liman021 | Computer Hardware | 0 | 19-07-2006 10:07 PM |
Reverb i kompresor | statusband | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 15-03-2005 10:57 PM |