|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
za do dva soma, uzeo bih Drawmer 1968 bez razmisljanja.. par ljudi koji rade elektroniku sirokog spektra mi ga je preporucilo. preko toga.. sanjam o API2500, ne C2.., ili o 33609..bilo ams neve ili vintagedesign
![]() ![]() gledaj na lampu na 1968 kao zgodan dodatak, koji mozes koristiti u trackingu negdje za extra harmonike itd.. ali za 2-mix .. mislim da je nebitna. ili si napravi jedan G-SSL za male pare. za pocetak vise no dovoljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
...ali bas bi voleo da probam malo taj G-SSL! jbg sad mi ekipa za vikend ide u ZG, a nemam vremena ! moracu jednom da ti banem u tu shumu analog sintova da probamo taj GSSL. Mislim moze i ja tebi fajl-pa proces pa nazad, ali nije to to, treba to pod rukama ![]() ![]() ...a api2500 cu nadam se da probam next week |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MCI Master
|
![]()
snadji se
probaj pitrat nedima.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Red javi se meni, ako mogu pomocicu ti. Ako zelis mogu ih danas u ponedeljak
i nazvati telefonom, jer nekad mogu i jeftinije dobiti od neke firme zbog toga sto imam studia, kod puno imam privilegije a sa puno imam i poneke kontrakte a i svi me znaju posto sam svasta i puno kupovao. Onde pise 90$ al ako zapnem na telefon moze i popustiti.
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
nedime fala ti na ponudi
![]() ako ti nije problem vidi s njima kako stoje stvari, u kakvom je stanju taj 661 pa se dogovorimo roginator, fala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kompresor decode -ili kako uistinu razumjeti kompresor i njegove parametre | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 20 | 26-04-2009 10:49 AM |
Kompresor AU | zmaj | Audio Software | 8 | 31-03-2009 04:34 PM |
rnc kompresor | liman021 | Computer Hardware | 0 | 19-07-2006 10:07 PM |
Reverb i kompresor | statusband | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 15-03-2005 10:57 PM |