|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#52 |
Member
|
![]()
lici na mp3 plejer,ali super izgleda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa bar kod sequencera nema nikakve dileme!!! to je definitivno LOGIC PRO 7.1, nema mu ni bliske konkurencije, a sto se AUDIa tice, to je stvar ukusa i prilaza, mada i to po mom misljenu LOGIC radi najbolje... Jeste li ikada videli setup: MAC G5, sa dva 19 incha TFT, dvostrukim UNITOR 8 mkII interface (256 midi kanala + SMPTE + video sync) Inace, novija statistika (pro audio) 65% korisnika DIGIDESIGN hardware radi sa LOGIC front endom, a za MIDI - nema ni blizu konkurenciju po mogucnostima, "timingu" stabilnosti, supportu za kontrolere i tako dalje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Vibrator
|
![]()
a ja procitao da svi sa protoolsa prelaze na samplitude / sequoia ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ovo sto si rekao za koriscenje digidesign hardvera i Logic softvera-setio sam se Jean Michel Jarrea-on je koristio ovu kombinaciju kada se snimio zadnji dobar album-Oxygene 7-13 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Administrator
|
![]()
svaki sekvencer ima svoje prednosti i mane mada evo meni je najbolje izbalansiran po pitanju opcija/kvaliteta Logic Pro...stvarno radi sve sto treba...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Pro Member
|
![]()
Hoce li moci obicni smrtnici kortistiti Logic 7 na PC masinama sa Pentium 4 procesorima kada sledece godine izbace OS X za PC?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Administrator
|
![]()
to sto OSX prelazi na intela na zalost ne znaci i da ce raditi na PC-u posto se u ovom beta periodu Apple izvestio sa zastitom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
btw.Pojavio se OSX koji je provaljen za PC,ali niko ne sme da ga proba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
pa nije Steve Jobs lud da omoguci i najboljem hackeru da na sr...u od P.C. a koristi zaista NAJSAVRSENIJI OS na svetu...stavice mu neku "zackoljicu" u "core" tako da ce moci jedino na MAC maticnoj ploci da radi kako treba, tako sam procitao u SpyMac-u, ali zato tvrde da ce windows moci da radi na novom MACu u Native Mode, sto je dobro za "mazohiste" koji koriste windows, medju kojima sam u retkim prilikama i ja... (samo zbog Gigastudija) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
savjet-sekvencer | vuckovic | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 15-12-2007 12:02 AM |
Ubica Logic8 i Nuendo 4 - novi sekvencer | Moritz | Audio Software | 7 | 26-09-2007 10:42 AM |
Najbolji sekvencer | milos | Audio Software | 80 | 02-06-2005 11:39 PM |